קשר בין כמות זרע קטנ לבין הפלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קשר בין כמות זרע קטנ לבין הפלה
    מגארבה
    22/03/2007

שלום לכם
    אני נשואה כבר 10 חודשים עשיתי את כל הבדיקות והכל אצלי תקין בעלי גם עבר בדיקת זרע ונראה שיש לו כמות קטנה של זרע והיא 5.5 מילון ועשה גם צילום לאשכים ונראה שיש בעיה באשכים בגלל ורידים שיוצרים חום ומשפיעים על כמות הזרע ולכן המליצו לו לעשות ניתוח ואמרו לנו שאי אפשר להיות הריון טבעי רק במקרה של הפרייה . אבל קרה איתנו משהו מפתיע אני נכנסתי להריון לפני שבעלי עשה ניתוח . אבל כאשר הלכתי לעשות אולטרה סאונד ראשונ ה לבדיקת גיל הריון והייתי בשבוע ה10 להריון התברר שהעובר מת ברחמי והגיע לגיל 7 שבועות והפסיק להתפתח.והייתי מוכרחה לעבור הפלה ועשו לי ניתוח. וביקרתי אחר כך אצל הרופא שלי הוא מאוד הופתע ממה שקרה ואמר לי שצריכה לחכות שלושה חודשים עד שאולי אכנס להריון עוד פעם וחייב גם בעלי לעבור עוד בדיקת זרע אחרי שלושה חודשים מניתוח לראות אם כמות הזרע עלתה. השאלה האם יש קשר בין כמות זרע קטנה לבין ההפלה שעברתי אותה? ואיך להימנע ממה שקרה לי בעתיד ותודה לכם מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר חורי סאמר
    27/03/2007

יש קשר בין ריכוז נמוך של הזרע לבין הפלות . בגברים בעלי ספרית זרע לקויה, יש יותר סיכוי להפלות. חייבים לנסוץ עוד ולהסתכל קדימה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו