מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהשוב אנייייייי10/06/2009
אני ובעלי מנסים להכנס להריון בערך כ-3 שנים
אך ללא הצלחה. אנחנו גרים בקליפורניה
עשינו את הבדיקות צילום רחם,בדיקות דם,בדיקת זרע, הכל היה טוב
בבדיקת זרע הופיע שהריכוז הוא בסדר 2.0 אך התנועתיות היא סה"כ 12
לקחתי במשך כחודשיים אקלומיד (כדור אחד ביום)אך כלום לא עזר - למרות שאמרתי לרופא שייש לי ווסת תקינה וביוץ כל חודש תקין
פניתי לרופא מומחה שאמר לי שאני צריכה לעשות הזרעה
הווסת האחרונה היתה ב- 08.06.09
נתן לי להתחיל אקלומיד ביום ה-4 למחזור שזה 11.06.09 (2כדורים כל יום למשך כ-5 ימים)
ואז להגיע למרפאה ב-18.6.09שבוע אחרי התחלת הכדור להתחיל לעשות אולטרסאונד (שעם הרופא הקודם לקחתי אקלומיד ללא בדיקות אולטרסאונד)
אני מאוד מאוד מבולבלת, הרופא כל הזמן אומר לי לבוא לטיפול עם הרגשה שזה לא יצליח
הוא מבחינתו שאני אעשה את ההפריות (שזה עסק הרבה יותר יקר פה בערך כ-20 אלף דולר לסיבוב)
הרופא הזה הוא ממוחה לפוריות
נסיתי להסביר לו שאני יודעת שאין דבר שהוא 100 אחוז, הוא טוען שבערך נצטרך 3 או 4 סיבובים
אני מאוד מתסוכלת, כל העסק הזה של ההזרעה בערך כ-1500$
אני יודעת שהרופאים פה הם "אוהבים כסף" וינסו למשוך כמה שיותר לכיון של מבחנות וזריקות
הוא טוען שאם אני אעשה את ההזרעה+זריקות (שזה עוד תוספת של 700$) אז הסיכוי יותר גבוה
אך אין באפשרותנו..
בכל מקרה, ההצעה שהוא נתן לי זה להתחיל עם הכדורים עד לביוץ, ואז לעשות הזרעה ויום לאחר מכן לעשות הזרעה נוספת
וכך להגביר את הסיכויים
הייתי מאוד שמחה לקבל עיצה,המלצה, אני סומכת עליכם
אני רוצה להדגיש שהרופא הראשון שפניתי אליו היה רופא נשים רגיל
והרופא הנ"ל הוא רופא מיילד שמתחמחה גם בפוריות
טוב לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין אנחנו בני 33
שוב אנייייייי10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית שלום
פרופ' שחר קול10/06/2009את כותבת: "בבדיקת זרע הופיע שהריכוז הוא בסדר 2.0 אך התנועתיות היא סה"כ 12"
אם אכן אלו התוצאות הרי הזרע לא תקין! ריכוז תקין הוא מעל 20 מליון (לא 2.0) ואחוז תנועה תקין הוא מעל 40 - 50% ולא 12%!
אם המספרים שאת מציינת נכונים , הרי הטיפול המומלץ הוא הפריה חוץ גופית, לא הזרעה.
יש לי תחושה שאולי יש כאן טעות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורף הבדיקת זרע
שוב אנייייייי11/06/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול11/06/2009הריכוז - תקין. לא 2 (נפח) כפי שכתב.
אחוז התנועה נמוך - 12%
מציע להמשיך על בסיס הזרעות.
עדיף להימנע מקלומיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)