אנדומטריוזיס

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס
    מיקה
    11/06/2009

כתבתי בעבר והבנתי מכם שכאבי מחזור חזקים אכן יכולים להיות סממן לאנדומטריוזיס, כתבתם לי על לפרסקופיה - היכן ניתן לבצע הבדיקה ובמה היא כרוכה?, אני מנסה המון זמן להכנס להריון גם על ידי הזרעות לאחרונה לפני שהפסקתי טיפולים אמר אחד הרופאים שייתכן ומדובר באנדומטריוזיס ושלח אותי לבצע בדיקת דם "מרקרים" מסוימים אשר הראו ערכים תקינים השאלה שלי האם למרות הערכים התקינים האלה בבדיקת הדם עדיין ניתן לגלות אנדומטריוזיס בלפרוסקופיה - אציין כי אני סובלת מכאבי מחזור עזים במיוחד מילדות. תודה רבה - מיקה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקה שלום

פרופ' שחר קול
    12/06/2009

מרקרים תקינים אינם שוללים.
    יש להעריך המצב ע"י שילוב של א.ס., צילום רחם, והתרשמות כללית, גם מבדיקה פיזיקאלית גינקולוגית.
    לפרוסקופיה מבוצעת בכל בי"ח ובכל מח' נשים: הרדמה כללית קצרה יחסית (30 - 20 דקות, אולי יותר אם מבצעים פעילות כירורגית תוך כדי) . אישפוז יום. לרוב הולכים הביתה ביום הפעולה או למחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו