מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד'ר זקוקה לעזרתך בדחיפותליאת12/06/2009
שלום . אולי תוכלו לעזור לי. אנחנו לאחר 2 הזרעות עם אוביטרל בלבד והפעם הזו זו הפעם הראשונה שבה התחלנו הורמונים.היום זה היום החמישי בו אני מזריקה פיוריגון (100 יח'), בשעה 10:00 בבוקר מדי יום .אתמול ערכתי בדיקות דם ואולטרסאונד והעברתי אל המרפאה שלי את התוצאות.
התוצאות: אולטרסאונד רירית 7 . זקיק 11 , זקיק 12 וקטנים יותר. (האולטרסאונד נעשה לאחר שהזרקתי פיוריגון).
בידוקת הדם (נעשו לפני שהזרקתי באותו היום פיוריגון).
E2 939
LH 2.10
Progesterone 3.5
אתמול כשדברתי עם המרפאה שלי, נאמר לי ביום ראשון הקרוב לעשות בדיקות דם ואולטרסאונד ולהזריק רגיל פיוריגון , לקנות צטטרוטייד ולדבר אתם בצהריים לקבל הנחיות.היום (יום שישי) שמתי לב שנשארו לי 2 זריקות של פיוריגון להיום ולמחר, כלומר שסהכ' עד יום שבת אני יזריק 600 יחידות.
אני דיי בטוחה שאמרו לי להמשיך להזריק פיוריגון גם ביום ראשון, האם זה הגיוני? האם לרכוש פיוריגון נוסף כדי להזריק בראשון בבוקר? אני בד'כ מזריקה ב- 10 בבוקר והמרפאה תהייה פתוחה ביום ראשון החל מהשעה 12:00 וחוששת לפספס את הזריקה ביום ראשון. ד'ר מה דעתך? מה אתה ממליץ לי לעשות?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי13/06/2009אם תוכלי להשיג פיורגון ולהזריק ביום א' , תעשי את זה. אם לא , תאלצי להמתין למרפאה ותזריקי את הזריקה כמה שעות מאוחר יותר. זה לא נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנית - הצעה
לימונית13/06/2009דנית שלום,
אני מציעה לך לכתוב כאן לבנות, דרך הפורום, ולציין את מקום או סביבת מגורייך. ייתכן שמישהי תוכל לתת לך או למכור לך זריקה אחת או שתיים.
צייני גם אפשרות פנייה אלייך, במייל או בטלפון.
את הרעיון לא אני הגיתי. יש כאן בנות שניסו כך דרך הפורום.
חוץ מזה, תנסי להיכנס לפורומים נוספים או לפורום של תמיכה, שם הרבה מאוד פעמים בנות שיש להן מלאי מפרסמות.
בהצלחה ומקווה שלא תפקששי,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיוריגון
שירה14/06/2009דנית שלום
אם את מאיזור המרכז
אשמח לתת לך מעט פיוריגון שנשאר לי.
שירה [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)