ד'ר זקוקה לעזרתך בדחיפות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד'ר זקוקה לעזרתך בדחיפות
    ליאת
    12/06/2009

שלום . אולי תוכלו לעזור לי. אנחנו לאחר 2 הזרעות עם אוביטרל בלבד והפעם הזו זו הפעם הראשונה שבה התחלנו הורמונים.היום זה היום החמישי בו אני מזריקה פיוריגון (100 יח'), בשעה 10:00 בבוקר מדי יום .אתמול ערכתי בדיקות דם ואולטרסאונד והעברתי אל המרפאה שלי את התוצאות.
    התוצאות: אולטרסאונד רירית 7 . זקיק 11 , זקיק 12 וקטנים יותר. (האולטרסאונד נעשה לאחר שהזרקתי פיוריגון).
    בידוקת הדם (נעשו לפני שהזרקתי באותו היום פיוריגון).
    E2 939
    LH 2.10
    Progesterone 3.5

אתמול כשדברתי עם המרפאה שלי, נאמר לי ביום ראשון הקרוב לעשות בדיקות דם ואולטרסאונד ולהזריק רגיל פיוריגון , לקנות צטטרוטייד ולדבר אתם בצהריים לקבל הנחיות.היום (יום שישי) שמתי לב שנשארו לי 2 זריקות של פיוריגון להיום ולמחר, כלומר שסהכ' עד יום שבת אני יזריק 600 יחידות.
    אני דיי בטוחה שאמרו לי להמשיך להזריק פיוריגון גם ביום ראשון, האם זה הגיוני? האם לרכוש פיוריגון נוסף כדי להזריק בראשון בבוקר? אני בד'כ מזריקה ב- 10 בבוקר והמרפאה תהייה פתוחה ביום ראשון החל מהשעה 12:00 וחוששת לפספס את הזריקה ביום ראשון. ד'ר מה דעתך? מה אתה ממליץ לי לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד'ר זקוקה לעזרתך בדחיפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנית

ד''ר דוד ישי
    13/06/2009

אם תוכלי להשיג פיורגון ולהזריק ביום א' , תעשי את זה. אם לא , תאלצי להמתין למרפאה ותזריקי את הזריקה כמה שעות מאוחר יותר. זה לא נורא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנית - הצעה

לימונית
    13/06/2009

דנית שלום,

אני מציעה לך לכתוב כאן לבנות, דרך הפורום, ולציין את מקום או סביבת מגורייך. ייתכן שמישהי תוכל לתת לך או למכור לך זריקה אחת או שתיים.

צייני גם אפשרות פנייה אלייך, במייל או בטלפון.

את הרעיון לא אני הגיתי. יש כאן בנות שניסו כך דרך הפורום.

חוץ מזה, תנסי להיכנס לפורומים נוספים או לפורום של תמיכה, שם הרבה מאוד פעמים בנות שיש להן מלאי מפרסמות.

בהצלחה ומקווה שלא תפקששי,
    לימונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיוריגון

שירה
    14/06/2009

דנית שלום
    אם את מאיזור המרכז
    אשמח לתת לך מעט פיוריגון שנשאר לי.
    שירה [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו