הפרשות חומות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות
    נטלי
    15/06/2009

שלום,
    מנסה להרות כשנה וקצת וללא הצלחה, עשינו את כל הבדיקות האפשריות ונאמר לנו שהכל תקין. במחזור האחרון (11.5.09) התחלתי לקחת איקמומין כדור אחד ל - 5 ימים (ללא הזרעה). ביוץ נצפה ע"י בדיקת ביוץ ביום ה - 16 למחזור. ביום ה - 29 למחזור התחילו כאבי בטן (כמו של מחזור) והפרשות חומות מרובות, הייתי בטוחה שזה המחזור, הלכתי לרופא נשים ביום ה -3 למחזור (כי הייתי בטוחה שזה מחזור) ולאחר בירור קטן, הוא הסביר לי שעדיין לא קיבלתי מחזור וההפרשות החומות אולי מעידות על הריון, עשיתי בדיקת שתן לגילוי הריון והתשובה היתה שלילית, בבדיקת אולטרסאונד באותו יום הרופא ראה שרירית הרחם קטנה מ - 4 מ"מ והוא אמר שכנראה המחזור יגיע ביום.יומיים הקרובים.
    ההפרשות החומות נמשכו עד אתמול, אני כבר ביום ה - 33 ועדיין לא קיבלתי מחזור, עשיתי שוב בדיקת שתן הבוקר ועדיין שלילית.
    ממה יכולות להיות ההפרשות החומות? יכול להיות שאני בהריון? (אני לא מרגישה כלום).
    מה אתה ממליץ לעשות?
    תודה מראש,
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה קטנה...

נטלי
    15/06/2009

היי,
    עוד שאלה קטנה, יש בכלל סיכוי שיהיה הריון עם רירית קטנה ה - 4 מ"מ?
    תודה
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נטלי

ד''ר דוד ישי
    15/06/2009

הסבירות שאת בהריון קטנה מאד. הדימום המועט קשור אולי להשפעה של האיקקלומין , שגורם לכך , שאצל חלק מהנשים תהיה רירית דקה . רירית דקה נותנת דימום חלש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...עוד שאלה קטנה

נטלי
    16/06/2009

היי, תודה על התשובה!
    ביקרתי היום אצל הרופא נשים והוא שלח אותי לעשות בדיקת הריון (דם) ובדיקות הורמנליות מכיוון שעדיין לא קיבלתי מחזור!
    אני לא בהריון! ולפי הבדיקות ההורמנליות הוא אמר שבכלל לא היה ביוץ! הייתכן שלא יהיה ביוץ עם איקקלומין? אני לא יודעת עם ציינתי אבל המחזורים שלי תקינים כל 28-29 יום ולפי בדיקות ביוץ ביתיות (מוניטור של clearblue) נצפה ביוץ בין היום 14-16.
    הרופא נתן לי כדורים בכדי לגרום למחזור להגיע והוא המליץ להתחיל הזרעות וברגע שאני אקבל מחזור להתחיל ביום ה - 4 שוב איקקלומין (2 ליום).
    השאלות שלי הן:
    1. הייתכן שלא יהיה ביוץ עם איקקלומין?
    2. מה אתה ממליץ...לקחת שוב איקקלומין או לעבור לזריקות?

מאוד מודה לך על התייחסותך!

נ.ב
    אני גרה בארה"ב ....לכן השעות המאוחרות שאני כותבת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נטלי

ד''ר דוד ישי
    16/06/2009

אצל חלק מהנשים , יש לאיקקלומין השפעה לא טובה על הרירית שבמקום להתעבות נעשית דקה. רירית דקה גורמת לירידה בכמות הדימום בוסת. יתכן שזה ההסבר. יתכן גם שבעקבות האיקקלומין נוצר שיבוש הורמונלי ( עם או בלי יצירה של ציסטה ). הסיכוי להריון , עם רירית מאד דקה , הוא קטן . במקרים אלה כדאי לשקול לעבור לטיפול אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו