נוגדנים בדם בתחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נוגדנים בדם בתחילת הריון
    צריכה עזרה
    15/06/2009

אני RH שלילי ובעלי חיובי.אני בשבוע 5 ונמצא שיש לי נוגדנים בדם כנראה מההפלה שהייתה לי. האם כבר בשלב זה של הריון צעיר זה מהווה בעיה או שרק משבועות מאוחרים יותר? האם כבר עכשיו עלי לקבל חיסון? מהם התסמינים כי יש לי חום שלשולים והקאות- האם זה קשור או אין קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוגדנים בדם בתחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סיבה שפעמיים מדלגים עליי?

צריכה עזרה
    15/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אני

ד''ר דוד ישי
    16/06/2009

אם יש לך נוגדנים , שום חיסון לא יעזור. עלולה להיות בעיה רק אם העובר הוא Rh חיובי. ולכן תצטרכי להיות במעקב קפדני ביחידה להריון בסיכון גבוה. הביטוי של הבעיה הוא רק בעובר והוא מתחיל הרבה יותר מאוחר בהריון. לתלונות שלך אין שום קשר לעניין . הן תופעות נורמליות של הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי יודעים איזה סוג דם העובר?

צריכה עזרה
    16/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו