IVF שנכשל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF שנכשל
    דניאל
    15/06/2009

ערב טוב

אני בת 28 עברתי טיפול ראשון שבו היה לי גירוי יתר של השחלות שאבו לי 12 זקיקים ולצערי לא נקלט ולא הצליחו להקפיא לי.
    עשיתי הפסקה של חודשיים והחלתי טיפול חדש שבמהלכו הזרקתי יותר מ- 20 יום דקפפטיל ו- 18 יום גונל במינון של 150 מ"ג ומשום מה הזקיקים לא גדלו בכלל וגם ההורמון שבודקים בבדיקת הדם לא גדל ולכן, הרופא החליט להפסיק לי את הטיפול.
    היום הוא נתן לי לקחת כדורים בשם פרוגילוטון במשך 21 יום ואז להתחיל עוד טיפול.
    השאלה שלי היא מדוע הטיפול לא הצליח ? ומהם הכדורים האלה האם זה הכנה לטיפול שונה ממה שקיבלתי עד היום ?? חשוב לי להזכיר שאני בעלת שחלות פוליציסטיות ואני נורא מתוסכלת שלא הצליח לי הטיפול ולא יודעת מה לעשות אשמח לקבל איזה חות דעת על מה שכתבתי וכמובן מצטערת על אורך השאלה.
    תודה

דניאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF שנכשל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דניאל

ד''ר דוד ישי
    16/06/2009

הבעיה היא שהמינון הראשון היה גבוה מדי ונתן תגובת יתר , והמינון השני היה נמוך מדי ולא נתן תגובה . צריך יהיה לתת מינון ביניים. הפרוגילוטון מכיל הורמונים במינון ובחלוקה דומים למחזור טבעי . טיפול בו נועד לעשות " לאפס " את המערכת ההורמונלית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו