השבחה והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השבחה והזרעה
    חסרת סבלנות
    16/06/2009

אני אמורה לעבור השבחה והזרעה בגלל בעית זרע, במידה והמחזור שלי סדיר, יש ביוץ וצילום רחם הראה שהכל תקין, האם יש צורך בהורמונים לפני ההזרעה או שהכל על טבעי?
    האם מקבלים תמיכה לאחר ההזרעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השבחה והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    16/06/2009

אם יש לך מחזור סדיר ואת מבייצת , צריך להתחיל עם מעקב ביוץ והזרעה ללא מתן הורמונים. במצב כזה אין צורך בתמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך על השבחה

עדי
    17/06/2009

גם אני הולכת לעבור השבחה והזרעה בגלל זרע חלש כשהכל נראה בסדר אצלי והרופא אמר לי שברגע שאקבל את המחזור אעדכן אותו ואז אגיע אליו לקבל הורמונים, האם חייב אם יש לי ביוץ ומחזור סדיר כמו שאמרת? מה המטרה של ההורמונים? זה לא יכול לעלות את הסיכוי להריון תאומים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובתכם בהמשך לתשובה לשאלה של

עדי
    18/06/2009

חסרת סבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו