דימום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום
    מורן
    17/06/2009

שלום אני שמונה ימים לאחר הכנסת עוברים ואתמול גיליתי הפרשה קלה מאוד חומה שבאה והולכת
    היום בעת הכנסת הקרינון ראיתי שהמוליך יצא עם מעט דם. מלבד זה שום דבר על התחתון ממש כלום.
    במהלך שבוע שעבר הייתי מאושפזת שלושה ימים עקב גירוי שחלתי קל וכתוצאה מזה היה גם מעט נוזל באגן.
    האם זהו המחזור? מדוע הדם חום?
    האמת אני ממש מיואשת
    אודה על תשובה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שהרופא יענה לך

עדי
    17/06/2009

לי קרה אותו הדבר ונאמר לי שזה יכול להיות דימום מהשתרשות של העובר, כמה ימים אחרי ההחזרה היו לי למשך יומיים שלושה הפרשות חומות עם טיפת דם פעם או פעמיים וזה עבר ואכן 12 יום אחרי ההחזרה עשיתי בדיקת בטא ויצא חיובי אז אל תתייאשי ותהיי אופטימית...
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי

מורן
    17/06/2009

עדי אני מאוד מודה לך שיפרת את מצב רוחי אני מאחלת לעצמי בדיקת בטא חיובית בעוד מספר ימים
    המון תודה
    מורן (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום

פרופ' שחר קול
    17/06/2009

לא ניתן לדעת משמעות הדימום.
    מציע המשך טיפול, ובדיקת דם להריון 14 יום לאחר השאיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו