הרמון progstan

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הרמון progstan
    חסוי
    21/06/2009

עברתי שני מחזורים של החזרת 4 עוברים טובים מוקפאים ורירית של11 שנכשלו קיבלתי מחזור ב17 ליוני ביום חמשי 18 ליוני עשיתי בדיקת דם ואמרו לי שה"prog גבוהה 5.7
    ולחזור על בדיקת הדם עוד פעם יום אחרי זה ותוצאת הבדיקה יצאה אותו דבר אמרו לי זה לא אדיאלי אבל למרות זאת להתחיל לקחת אסטרופים 2 ביום ויום אחרי והלאה 3 כדורים ביום (יש לי עדין 6 עוברים מוקפאים מאותו מחזור משנת 2005 הופרו 36 עוברים עשיתי שני מחזורים פעם ראשונה נקלט אבל עשיתי גרידה בשבוע 10 ופעם שניה הריתי וילדתי ילדה היום בת שנתיים וחצי ) אני היום בת 28 האם זה בסדר להמשיך את הטיפול למרות ערך הפרוגסטן .האם זה יפריע על השתרשות העובר ואיך זה שלפני שלושה שנים נקלט הריון פפעם הרשונה והשניה והיום כבר עברתי שני מחזורים ולא היה הריון ? מה הסיכוי שלי לכנס להריון מהעוברים שנשארו אם לדעת את תשובתכם רופאים נכבדים ותדה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמון progstan

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמון progstan

ד''ר יעקב לברון
    21/06/2009

הערך תקין. צריך לבדוק אותו ביום השלישי למחזור ולא ביום השני.
    זה שהרית בנסיון ראשון לא אומר שתמיד זה יהיה כך. המפתח להצלחה הוא התמדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו