דימום לאחר הכנסת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר הכנסת עוברים
    מורן
    21/06/2009

שלום היום אני בדיוק שבועיים לאחר הכנסת שניי עוברים חזקים ויפים לדבריי הרופאים.
    לפניי כחמישה ימים התחיל לי דימום.
    ביומיים הראשונים הופיעו כתמים חומים אך לצערי הדימום התחזק מאוד!!!!
    עשיתי היום בדיקת דם , אני מחכה לתשובה שלדעתי תהיה שלילית.
    שאלתי - זהו הטיפול השני שלי ואני בשנתיים האחרונות גם עברתי שתיי גרידות בשבוע 15 עקב בעיה גנטית.
    מאז המחזורים שלי קשים ביותר ממש כמו אחרי לידה (יש לי ילדה אחת בריאה) הם נמשכים בין שבוע לעשרה ימים והדימומים שוב... מזעזעים.
    עשו לי אולטראסאונד ובדיקה לסרטן הרחם והכל יצא תקין.
    לפניי כשבוע אושפזתי לשלושה ימים עקב גירוי שחלתי. יכול להיות שעודף בהורמונים גורם לדימום שכזה?
    יכול להיות שיש הריון למרות שקיים דימום שכזה (בהריון של הבת שלי היה לי דימום בשבוע חמישי ושביעי)?
    מה מומלץ יותר לנסות עוד טיפול או להכנס להריון ספונטני ולקחת את הסיכון שוב לעבור גרידה לאחר תוצאות של סיסיי שלייה?
    גרידה או הורמונים?
    אודה על תשובה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לאחר הכנסת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום

פרופ' שחר קול
    21/06/2009

אני מניח שאת מתכוונת לטיפול הכולל PGD???
    לגבי השאלה האם יש הריון - בדיקת דם פשוטה לבטא , 14 יום לאחר השאיבה, תיתן את התשובה.
    יש לברר סיבות אפשריות לדימום וסתי חזק.
    לגבי סיכון הריון ללא PGD - יש לדעת בדיוק את הרקע הגנטי. בכל מקרה, ההחלטה היא תמיד שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו