גוש דם לאחר הפריה דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גוש דם לאחר הפריה דחוף
    בתאל
    22/06/2009

1/6 שאיבה 3/6 החזרת עובר, 21/6 בטא שלילית קיבלתי מחזור עם דימום בהדרגה שהגיעה לשטף, היום ראיתי משהו מוזר שלא ראיתי מיימי, גוש בשר-דם גדול מלווה ברקמות לבנות עבות כמו שרירים. מאוד מוזר רציתי לשאול שתי שאלות:
    1. מה זה?! לדעתך אשמח לקבל הסבר..
    2. תמיד היה לי מחזור גדוש, בשנה האחרונה לסירוגין, התפישה שלי שאם המחזור מלא ולא דל דווקא סימן טוב לפוריות מה דעתך?.
    תודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש דם לאחר הפריה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אתי

ד''ר דוד ישי
    22/06/2009

לדעתי זה פשוט קריש דם
    אין קשר ישיר בין כמות הדימום בוסת לבין הפוריות של האישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת גירוי בפיטמות

בתאל
    23/06/2009

קיבלתי אוטוסטרגן נרות תמיכה במשך שבועיים, אני חשה באופן שבא והולך מזה כשבוע צריבה בפטמות ללא כאבים בשד, ברגעי תחושת הצריבה יש מקומות נקודתיים אדומים בפיטמה, לא יודעת מה זה ואם צריכה להיבדק אצל איזה רופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הצריבה ידועה שבאה מהתמיכה

בתאל
    23/06/2009

זה מציק לי ומעולם לא הרגשתי זאת אודה לתשובתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו