אורך מחזור אחרי גרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אורך מחזור אחרי גרידה
    ענת
    23/06/2009

לפני כמעט 3 חודשים עברתי גרידה עקב הריון IVF שק הריון ללא קוטב עוברי. מאז קיבלתי כביכול מחזור 26 יום אחרי הגרידה שנמשך כשלושה ימים ואז אחרי עוד 17 יום שוב מחזור ונאמר לי שכנראה שה"מחזור" הקודם לא היה מחזור אלא דימומים שקשורים לגרידה והפעם זה מחזור לפני אולטראסאונד הכל היה תקין. 14 יום לאחר המחזור הזה היה לי ביוץ (עשיתי בדיקה ביתית וכן מרגישה את הביוץ) ולאחר עוד 14 יום בדיוק קיבלתי שוב מחזור כך שאני מניחה שהרחם חזר לתפקודו הרגיל.
    שאלתי היא לגבי אורך המחזור, עד הגרידה המחזור שלי היה כ-3 ימים, המחזור הראשון מהגרידה (לא הדימומים) היה 4 ימים ועוד הפרשות של סוף ביום החמישי ואילו המחזור שאחריו התחיל לי היום רביעי האחרון עם הפרשות באותו יום וממחרת דימומים שנמשכו עד ראשון ומאז עדיין יש הפרשות חומות ומידי פעם עם דם ואני כבר ביום השביעי, האם זה בסדר?
    האם יכול להיות קשר לזה שהתחלתי בשבת להזריק גונל לקראת השבחה והזרעה? הגונל יכול להשפיע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורך מחזור אחרי גרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ענת

ד''ר דוד ישי
    23/06/2009

הדימום הוסתי יכות להשתנות מדי פעם מסיבות רבות ומגוונות .בבדאי לאחר הריון וגרידה. קרוב לודאי שאין לשינוי הזה משמעות. בכל מקרה הגונל F אינו הגורם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו