סינרל ועיכוב במחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סינרל ועיכוב במחזור
    לימור
    23/06/2009

שלום רב,

אני לוקחת כבר חמישה ימים סינרל, היום הייתי אמורה לקבל מחזור (מחזור סדיר) ולא קיבלתי, יכול להיות שהסינרל מעכב מחזור? האם כדאי לבצע היום בדיקת הריון ביתית? אני ממש חלשה ועייפה ביומיים האחרונים משהו שמאד לא אופייני לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינרל ועיכוב במחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינרל

פרופ' שחר קול
    23/06/2009

סינרל יכול לעכב המחזור.
    עדיף לקחת דם לבדיקות הורמונאליות + בטא אם אכן יש איחור משמעותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינרל

שירי
    25/06/2009

שלום רב,

יש לי איחור של שלושה ימים במחזור, אני יודעת את זה כי בדיוק לפני 17 ימים היה לי ביוץ בדקתי עם ערכה ביתית וגם המחזור שלי סדיר מאד כל 28 יום, התחלתי סינרל חמישה ימים לפני שהייתי אמורה לקבל מחזור ועברו כבר 8 ימים ולא קיבלתי, האם זה יכול לפגוע בטיפול הפריה שאני אמורה לעבור? ולמה אני לא מקבלת מחזור? אני מאד חוששת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    25/06/2009

אין מקום לחששות.
    יש צורך לבדוק: בדיקות דם, בדיקת א.ס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו