מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמורים להיות כאבים לאחר השאיבה?שרי23/06/2009
אני מבצעת פעם ראשונה טיפול ivf ובעוד מספר ימים אמורה לבצע שאיבה.
אני "מתה" מחששות ופחדים... והאחיות ביחידה לא ממש עונות לי לשאלות.
תוכלו לענות לי :
א. האם אמורים להיות כאבים לאחר השאיבה? כמה זמן סביר שהם ימשכו?
ב. אני בת 22 עם ביוץ ורמות הורמונים תקינות ( הטיפול הוא בעקבות חשש לאי תנועת ציליה בחצוצרות בעקבות מחלת immotile cillia בריאות)
ןכיוון שיש לי מחלת ריאות כרונית הרופאים מעוניינים להחזיר לי רק עובר אחד בכל טיפול כדי שלא להגיע למצב של הריון מרובה עוברים.
1. האם זה מוריד משמעותית את הסיכוי שלי להרות מן הטיפול? (על אף שאני צעירה?)
2. והאם שייך לבקש החזרת יותר מעובר אחד למרות בעיות הנשימה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהקשר לשאיבה...
תותית24/06/2009אל חשש
כל העסק לוקח בדיוק 30 דק'
השאיבה כולה לוקחת משהו כמו רבע שעה אשר לפניה מחדירים חומר הרדמה ככה שאת לא מרגישה כלום יכול מאוד להיות "כאבים קלים" באיזור השחלות המגורות כמו כאבי מחזור אשר נעלמים תוך כמה שעות אבל זה ממש בקטנה
וחוצמזה ההחזרה לאחר מכן ממש פשוטה ממש כמו בד' רופא
בהקשר לבעות הנשימה שלך אתן לרופא לענות
ב-ה-צ-ל-ח-ה :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההרגעה
לי24/06/2009תותית - גם אני לקראת הפריה ראשונה ומתה מפחד לקראת ההרדמה. קראתי את התגובה שלך והיא מרגיעה משהו.
בהצלחה לכולן.
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור :-)
תותית24/06/2009והכי חשוב להיות רגועה
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה
פרופ' שחר קול24/06/20091. לרוב הכאבים , אם מופיעים, הם נסבלים, וחולפים לאחר כיום. בשל המחלה הריאתית מומלץ יעוץ רופא מרדים לפני ההרדמה.
2. מציע להחזיר עובר אחד בלבד. אין בכך כדי להשפיע מהותית על סיכויי ההריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעת אותי, תודה!
שרי24/06/2009תותית- תודה לך על ההרגעה,
כל כך רציתי לשמוע ממשהי שעברה את הטיפול איך זה... אז הרגעת אותי!
שיהיה גם לך הצלחה ענקית בכל! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול - תודה!
שרי24/06/2009תודה רבה על חוות הדעת וההמלצות.
תבורך משמים :-)
אגב, בקשר ליעוץ עם רופא מרדים קלעת בול
ובאמת הייתי ביעוץ אצל הרופא המרדים בגלל המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרי
ד''ר דוד ישי24/06/2009יש תמיד אי נוחות מסויימת לאחר שאיבה. בד"כ לא יותר מזה. לעיתים רחוקות יש כאבים חזקים.
החזרה של עובר אחד מפחיתה מעט מהסיכוי להריון. אבל במצבך יש בהחלט הצדקה לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)