תמיכת אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכת אנדומטרין
    שרון
    24/06/2009

שלום, אני בהריון ספונטני שבוע 5. בהריון קודם נפסק הדופק בשבוע 8-7. עשיתי בדיקת פרוגסטרון היום והתוצאה היא 116 כאשר הטווח במכבי לטרימסטר ראשון הוא 35-286. הרופא המליץ על אנדומטרין פעמייים ביום. שאלתי היא - האם הערך נמוך? האם לאור ההיסטוריה הוא נתן לי את זה או שבאמת יש חוסר בהורמון וזה יכול להפריע לעובר? אני מעדיפה לא לקחת הורמונים אם לא צריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכת אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שרון

ד''ר דוד ישי
    24/06/2009

הרמה טובה. בכ"ז קחי את הטיפול . הוא בטוח לא יזיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך: לקחתי נר אחד וזה עשה לי כאבים

שרון
    24/06/2009

חזקים במפשעות וברגליים ובמותן. בתופעות לוואי "מיוחדות" יש בדיוק את התופעות האלה- מה זה אומר שאני לא יכולה לקחת את זה או שזה פשוט כואב ועלי לסבול? האם זה מסוכן לעובר שכואב לי? אם הרמה טובה אז למה לקחת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה- זקוקה לעזרתכם מה לעשות

שרון
    25/06/2009

עם האנדומטרין? זה ממש כואב לי במפשעה ורגל ימין. אם הרמה טובה כפי שציינת מדוע אתה ממליץ לקחת? בגלל ההריון הקודם שהפסיק הדופק? אני ממש אובדת עצות הרופא לא יהיה עד רביעי הבא וזה ממש כואב לי וגם כתוב בהוראות שכאב במפשעה וברגל ותחושת נימול שזה בדיוק מה שיש לי צריך להפסיק מיד כי זה עלול לגרום לקרישי דם. אם אני לא אקח מה תהיה ההשפעה על ההריון? האם 116 זה לא ערך מספיק?יכול להיות שיש לי בכלל קרישיות יתר או שזה לא קשור? מצוערת על כל השאלות אני מעט לחוצה והרבה מפוחדת (גם מעצם הכאב וגם שאין מספיק פרורגסטרון להריון) רב תודות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו