ד"ר קול ..המשך מההודעה הקודמת...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר קול ..המשך מההודעה הקודמת...
    הללויה
    24/06/2009

שוב שלום,
    קראתי באינטרנט את מה שכתבת על "שלבים בתהליך IVF" ועל ההבדלים בין אנטגוניסטים לאנטגוניסטים. רציתי על כן להתייעץ איתך.

אני בת 40 ללא הריונות קודמים, סובלת מבלוטת התריס אך מאוזנת, חצוצרה שמאל חסומה וגם שחלה שמאל אינה מודגמת. תורם מבנק הזרע. עשיתי 6 הזרעות מתוכן השתיים האחרונות בתוספת גונל 150, שמניב בד"כ שני זקיקים. בפעם האחרונה 19,20 , E2 480 .
    הגונל גורם לי לציסטות.
    בביוצים הטבעיים יש לי זקיק מוביל ווידאתי לא פעם אחרי ההזרעה, ואכן התרחש ביוץ.

הופנתי לIVF . רציתי לשאול אותך מהו הפרוטוקול המומלץ על ידך לאור גילי ונתוניי. יש לציין כי אני חוששת קצת מהדקא'.

אודה לך באם תפרט מהו לדעתך הפרוטוקול המומלץ - מינון גונל, מינון כלשהו של דקא' או צטרוטייד?
    האם ביום ה-21 למחזור וכו'.

תודה רבה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול

פרופ' שחר קול
    25/06/2009

מחזור קצר על בסיס 300 יח' ביום, למשך4 - 5 ימים, ובהמשך הוספת אנטגוניסט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר קול, אם הבנתי

הללויה
    25/06/2009

נכון, אזי דקא' 300 האם זה 0.1? ואח"כ צטרוטייד?

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    25/06/2009

לא, 300 יחידות של FSH, לא דקפפטיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו