בדיקות דם לפני טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם לפני טיפול
    ענת
    26/06/2009

עשיתי אתמול בדיקות דם שגרתיות ורציתי לבדוק אם התוצאות של 2 דברים חשובים שיצאו חריגות עשויות להשפיע על הצלחת הטיפול או על המשך הריון תקין.
    TSH - 7.16
    FT4 - 12.8
    Iron - 80
    Ferritin - 18
    1. מאיזו רמה של TSH יש ליטול כדורים על מנת לאזן שלא יפגע בהצלחת הטיפול?
    2. האם חשוב כבר מעכשיו לקחת תוסף ברזל או רק אחרי הכניסה להריון? הברזל שלי בדך כלל בטווח הנורמלי אבל אני מניחה שבגלל גרידה שעברתי מהריון (IVF) שהפסיק להתפתח בהתחלה אז המחזורים הארוכים מהרגיל השפיעו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם לפני טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות של בלוטת התריס

הללויה
    28/06/2009

המינון הנורמלי הוא 0.5-5 ושלך הוא 7 ומשהו. ולכן זה נקרא תת פעילות של בלוטת התריס. נותנים אלטרוקסין לאיזון (אני עם זה כבר 14 שנה)
    זה כלום אל דאגה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשי לי

ענת
    28/06/2009

קודם כל תודה. אני יודעת שזה נחשב תת פעילות של הבלוטה ותמיד היה לי בסביבות 6 או 7 והרופאה אמרה לי שזו לא רמה שצריך לקחת תרופות, גם כשלפני שנה הגיע לי ל9.5 בערך אבל אני נלחצתי וקראתי על זה המון באינטרנט, מה מותר ומה אסור מבחינת תזונה ועוד והצלחתי להוריד ל4.18 שזה בטווח הנורמלי ופתאום לאחרונה עלה לי שוב ל7.5, השאלה אם ברמה כזו זה יכול להשפיע על הפוריות שלי (כרגע אנחנו בטיפולים בגלל זרע חלש) או על העובר כשאהיה בהריון בע"ה? יש לך מושג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו