LH

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• LH
    בתאל
    27/06/2009

רציתי להבין את ערכי ההורמון הנ"ל שידוע לי שהוא תקין עד לערך 16.9, שמתי לב שבשתי ההפריות עם תוצאות חריגות , האחת קיבלתי לדיכוי אורגלוטרן שגרם לי לתופעה חריגה של גלי חום , lh-16.9 נשאבו 2 ביציות ו2 עוברים לא תקינים שלא הוחזרו.
    הפריה חריגה שניה קיבלתי לדיכוי צטורטייד שגם גרם לי לגלי חום ,lh-18/8 , זקיק ללא ביצית .
    ברצוני לציין שביתר טיפולי ההפריה בהם קיבלתי לדיכוי דקפפטיל לא היו לי שום תופעות לוואי, ללא כלל גלי חום, והיו ביציות ועוברים תקינים.
    שאלותי:1. האם סוגי הדיכוי הנ"ל שיצרו תוצאה חריגה עשויים ליצור תופעות שכאלה?
    האם במהלך בדיקות הורמונליות בתהליך טיפול ההפריה יש מקום לתת את הדעת לערכי lh הגבוהים והאם יש טיפול לכך?
    אני חוששת שlh גבוה מרמז על כישלון טיפול ויש להימנע מימנו או לטפל בו?!
    תודה רבה לתשובתכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    LH

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עם הצטורוטייד lh 18.8

בתאל
    27/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צטרוטייד ואחיו החורגים...

שירה
    27/06/2009

הדעות חלוקות בקשר למדכאים למיניהם.
    הרופאים ממליצים ומשכנעים אותך שאת חייבת אבל חייבת לקחת צטרוטייד ואחיו על מנת שלא תגיעי לשאיבה ולא יהיה מה לשאוב..
    מצד שני יש שמועות שהמדכאים הללו פוגעים באיכות הביציות.
    מנסיון אוכל לספר שבטיפול הראשון לא לקחתי צטרוטייד. היו ביציות, היו הפריות ונולדה לי תינוקת...
    בטיפול השני שמתבצע כעת, שוכנעתי קשות לקחת צטרוטייד. ואני מצטערת עד מאד שלקחתי.
    פחות ביציות, פחות הפריות וטיפול רשלני אחד שלא הניב תוצאות.
    אז לשיקולך..
    המון הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת..

בתאל
    27/06/2009

מסתבר שאי חכם כבעל ניסיון ולצערנו למדנו זאת על הבשר שלנו , אני אישית גמרתי מאורגלוטראן ומצטרוטייד, שלא לדבר על הסינארל שהצניח לי את ההורמונים כמו לאישה בגיל הבלות, הדקפטטיל היה הכי נכון לי ומתאים לגופי והתוצאות הוכיחו זאת, מאוד חשוב שגם אנחנו נהיה קשובות לגופינו וחשוב להיות עם רופא שמקשיב לך ולא כזה כמו שהיה לי שאין לו זמן לדבר ולהקשיב, אני מאחלת לך בהצלחה וחשוב לי מאוד לקבל את חוות דעתם של הרופאים כאן גם לגבי הlh

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתכם חשובה לי מאוד

בתאל
    28/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה- ברוך שובכם..:)

בתאל
    03/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• LH

פרופ' שחר קול
    03/07/2009

יש לשפוט רמת LH לפי ההקשר המדויק בכל שלב של הטיפול.
    בכל מקרה - כנראה שרצוי לחזור על הפרוטוקול שהניב ביציות ועוברים, ולזנוח הטיפול שכשל פעמיים בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• lhהגבוה היה בסמוך לשאיבה..

בתאל
    03/07/2009

איזה פרמטר בתהליך אמור לשקף הlh? תודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו