We are not availabe

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• We are not availabe
    פרופ' שחר קול
    29/06/2009

Sorry, we all attend a conference in Amsterdam.
    Please bare with us
    Will return Thursday July 2

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    We are not availabe

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בהכרח..

בתאל
    29/06/2009

אם את מבייצת טיבעי 1-2 ביציות אולי העדיף ללכת על הפריה במחזור טיבעי, או פרופיל קצר אני כותבת לך זאת, לאחר שגם אני אינני מביאה הרבה ביציות לאור כמות ההורמונים רבה ככל שתהיה, ולאחר שהרגשתי כחייזר במחלקה ביררתי הנושא, יכול להיות פרופיל הורמונלי תקין וזה לא סותר, ממאמר של ופרופסור זיידרמן הוא אף צודד שלא בריבוי ביציות אלא באיכות , כי זה מה שקובע, לא אצל כולן קיימת הבשלת ביציות רבות, כפי שלא כל אלה שנשאבות מהן הרבה ביציות מניבות בהכרח עוברים רבים או טובים, יש לי חברה כמוני שנכנסה להריון וילדה ילד מקסים מביוץ הטיבעי, משאיבה של ביצית אחת וטובה , גם אני בעזרת השם שוקלת על הפריה לפי הביוץ הטיבעי, אם אפשר להימנע מכל ההורמונים האלה שאנחנו בלית ברירה מכניסות לגופנו מה טוב.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה התגובה היא לאתי

בתאל
    29/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו