שאלה לבנות-מבוטחות מכבי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות-מבוטחות מכבי
    אלמונית
    30/06/2009

בת 40,לאחר הזרעה שניה כנראה לא הצליחה,עוד הזרעה אחת ואם לא תצליח יעבירו אותי ל - IVF.
    הריון מתרומת זרע,מרפאת פריון אסף הרופא.
    מכיוון שכל התהליך די חדש לי ואני מבינה שתהליך ה IVF מסובך עוד יותר מבחינת הקופה, אודה לכל מי שתוכל לשפוך קצת אור על הביוקרטיה שמצפה לי.
    1. האם עלי לגשת למרכז בריאות האישה ולעבור ועדה?
    2. איזה ניירת עלי להביא עמי ומה הבדיקות שעלי לעבור?
    3. האם לוקח זמן רב עד שהוועדה מאשרת את המעבר ל - IVF?
    4. כמה טיפולים בשנה או בכלל הקופה מוכנה לממן?
    5. עבור איזה תהליכים הקופה נותנת טופס 17 - שאיבה, החזרה, השבחה וכד'?
    6. האם יש הפסקה ארוכה בין טיפול לטיפול?
    7. האם זה כואב?
    8. האם הקופה נוהגת ביד קשה בכל התהליך, עלי לציין שבהזרעה , מלבד טופס 17 להזרעה עצמה אני מממנת הכל מכיסי כי הם לא מוכנים לתת טופס 17 לשום הליך נוסף ואין לי כח להתווכח איתם.
    התהליך מספיק קשה גם כך.
    9. האם מאשרים מעבר ל - IVF לאחר 3 הזרעות לאשה בגילי , בת 40?
    אודה לכל מי שתוכל לעזור לי במידע כלשהו כי אני לגמרי לבד בכל התהליך הזה ורוצה לדעת מה מצפה לי אם ההזרעה האחרונה לא תעמוד בציפיות.עלי לדעת גם איך לתכנן את צעדי הכלכליים כי אני לגמרי לבד בסיפור הזה ועלי לדעת למה לצפות.
    תודה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לבנות-מבוטחות מכבי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאלמונית קצת עזרה...

מיקה
    01/07/2009

אני גם בנסיונות להרות מתרומת זרע, סיימתי את שלב ההזרעות וכנראה עוברת להפרייה.
    הזרעה: את אמורה לקבל טופס 17 להזרעה ושטיפה ולשלם רק על מנת זרע.
    באסף הרופא אם אני זוכרת, אין שטיפה בכל מקרה.
    כשהרופא המטפל יחליט לעבור להפרייה, ובגלל גילך זה בד"כ יקרה מהר, הוא צריך לכתוב
    מכתב לקופה עם הנימוקים. את מביאה להם (לסניף אליו את שייכת) את המכתב מהרופא + בדיקות דם פרופיל הורמונלי (לא תמיד הם מבקשים). את צריכה להחליט האם את מבצעת את ההפרייה בבית חולים ציבורי שעובד עם מכבי ואז לא עולה לך כסף. את הופכת להיות מטופלת של מחלקת IVF בבית החולים. הם נותנים לך פרוטוקול ומבצעים מעקב שאיבה והחזרה.
    את צריכה להביא לבית החולים את מנת הזרע (התשלום על מנת זרע וההורמונים). או שאת מבצעת אצל רופא פרטי וצריכה לבקש ממכבי את האישור להפרייה בבית החולים בו עובד הרופא שלך. ואז את כמובן משלמת לרופא על הפעולה של שאיבה והחזרה. יומיים אחרי שאת מגישה למכבי את הטפסים תצלצלי לוודא שיש להם אישור לתת לך.
    ואז את קובעת פגישה בבית החולים לפתיחת תיק . תביאי לשם את כל המסמכים הרפואיים שיש לך (בדיקות...) ואת הפרוטוקול מהרופא.
    הם כבר ינחו אותך לגבי המשך הפרוצדורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו