כדורים נגד עצירות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כדורים נגד עצירות
    עדנה
    06/07/2009

לפני שבוע עברתי הזרעה, לוקחת חומצה פולית כבר חודשים והתחלתי לקחת ברזל לא מזמן כי עקב מחזורים ארוכים אחרי גרידה שעברתי לפני 3 חודשים בגלל הפלה נדחית מאגרי הברזל שלי ירדו למתחת למינימום. הברזל גרם לי לעצירות רבה ולא נכנסתי לשירותים שבוע אז לקחתי אתמול והיום כדורים "טבעיים" לעצירות של אורטילס ועכשיו אני רואה שכתוב על הקופסא שאין להשתמש בהם בהריון.
    1. האם זה הזיק להריון במידה ואכן היתה הפריה? אני מאוד לחוצה....
    2. מאיזה שבוע העובר נחשף לכל דבר שאני אוכלת/שותה וזה יכול להשפיע עליו ועל התפתחות תקינה שלו?
    3. אם כתוב שהכדורים עשויים מרכיבים טבעיים אז למה אסור בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים נגד עצירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עדנה

ד''ר דוד ישי
    06/07/2009

אינני מכיר את התכשיר ואינני יודע מה הוא מכיל ולמה נכתב שאסור לקחת אותו בהריון. קרוב לודאי שזה נכתב כדי לכסות את החברה מתביעות. כך או כך , ניתן לנסות לברר את תכולת התכשיר ולהפנות שאלה למרכז מיוחד שמתעסק בהשפעת תרופות על ההריון. העובר מתחיל "להתחבר " למערכת הדם של האמא כשבוע לאחר ההזרעה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה אם תוכל לעזור בינתיים

עדנה
    06/07/2009

כל המרכזים שניתן שברר לגבי תרופות סגורים כרגע כך שרק מחר אוכל לברר ואני מאוד לחוצה, אשמח אם תגיד לי אם משהו מהמרכיבים שבסופרלס מסוכן להריון ואם כן גם בשלב של שבוע אחרי הזרעה (במידה ויש הריון כמובן):
    תמציות של: תמר הינדי, שזיפים, תאנים, זרעי אניס, רוברב (גבעול), אלוורה, ברומלין, סירפד, סילציום דיאוקסיד, SiO2 מגנזיום סטיארט, טריקלציום פוספאט וצילולוז.
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ישי אנא תשובתך לשאלתי הנוספת...

עדנה
    06/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתעלם בטעות כתבתי פה

עדנה
    06/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת שמשגעת לא להתעלם, לא בטעות..

עדנה
    06/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדנה

ד''ר דוד ישי
    06/07/2009

מצטער. כל תשובה מצידי תהיה לא רצינית ולא אחראית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו