אסטרופם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרופם
    מורן
    26/08/2007

אני כרגע לוקחת 3 פעמים ביום אסטרופם כבר כשבוע ויומיים הייתי באולטרסאונד ביום ה' ונאמר לי לחזור בשבוע הבא ושהכל תקין ולהמשיך באסטרופם ביום ה' שהייתי באולטרסאונד קיבלתי כתמים חומים לא נראה כמחזור אך שאני מנגבת מופיע חום וכמה טיפטופים חומים האם עליי לחשוש או שזה מצב נורמלי היה לי בעבר כלי דם פתוח שלקחתי נרות פולידין האם זה נפתח לי אולי כתוצאה מהחדרת המכשיר
    לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרופם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מורן

ד''ר דוד ישי
    26/08/2007

אני מניח שאת מטופלת לקראת החזרת עוברים מופשרים לרחם. האם אני מבין נכון שאת מחדירה את האסטרופם לנרתיק ? כי אם כן הבהחלט יתכן שההפרשה הדמית היא בלל פציעה של הנרתיק עם המוליך. בכל מקרה את צריכה לעדכן את הרופא שלך בפגישה הבאה אתו לגבי ההפרשה הדמית.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

מורן
    27/08/2007

אני לוקחת את האסטרופם דרך הפה גם עכשיו יש לי כתמים חומים אך לא אדום האם זה נורמלי וכן אני בתהליך החזרת מוקפאים
    תודה ואשמח לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מורן

ד''ר דוד ישי
    27/08/2007

אם ההפרשות הדמיות באות מתוך הרחם, זה לא תקין. דברי עם הרופא שלך
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו