מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לרופא שלוםמורן06/07/2009
ביום שבת החזירו לי 4 עוברים ששלוש מתוכם הם עוברים טובים ואחד לא כל כך טוב.
אני עושה החזרה על ביוץ טיבעי ולקחתי רק אוויטרל ביום ראשון ומחר אני אמורה לקחת חצי מהאוויטרל.
השאלה שלי אם אני קיבלתי חודש שעבר ב18 מחזור אז אם אני לא בהריון אני אמורה גם החודש ב 18 או כמה ימים לפני לקבל מחזור כי אני לא לוקחת שום דבר לתמיכה .
ואם אני לא אקבל רוב הסיכוי שאני בהריון נכון?
עכשיו עוד שאלה למה הרופא רוצה לעשות לי מחר בדיקת דם לאי 2 ופרוגסטרון הוא אמר לי כדי לראות שאני לא צריכה איזה שהוא תמיכה כלשהו.
האם לפי התשובות אפשר להתחיל להסיק אם זה הריון או לא?
עכשיו עוד דבר מיום שבת עד להשתרשרות שלהם שאמרו לי שזה ביום הרביעי העוברים נמצאים ברחם או שהם יכולים להתמוסס בשירותים תוך כדי יציאה או פיפי?
עכשיו אני גם מרגישה דפיקות לב כל הזמן וכבדות כזה שאין לי חשק לעשות שום דבר האם זה יכול להעיד על משהו?
והאם זה נכון שאם שותים הרבה מים זה עוזר להשתרשרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי06/07/2009אי אפשר לדעת אם את בהריון עד הבדיקה שעושים 12 יום לאחר ההחזרה.
בגלל שאם ההורמונים יהיו נמוכים אפשר יהיה לתת תמיכה מבחוץ
העוברים לא נופלים מהרחם ולא מתמוססים. אין קשר בין שתיית מים להשתרשות
כמו שאמרתי שום סימן לא עוזר. עד הבדיקה לא ניתן לדעת אם יש הריון או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)