מתלבטת לגבי איקוקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתלבטת לגבי איקוקלומין
    נורית
    08/07/2009

שלום רב,
    בקרוב ימלאו לי 30 .אני מנסה להיכנס להריון מזה כ-10 חודשים. אני מקבלת מחזור סדיר (כל 28 יום) ובבדיקת מעקב זקיקים נמצא כי אני גם מבייצת ביוץ תקין (גודל זקיק מקסימלי שנצפה: 24 מ"מ ועובי רירית הרחם-11 מ"מ). גם בדיקת הזרע של בעלי יצאה תקינה. לאחרונה הציע לי הרופא המטפל לקחת איקקלומין. במידה ואחליט לקחת אני צריכה לקחת בעוד יומיים . ההתלבטות שלי הינה:
    1. אני סובלת ממגרנות קשות שמקורן הורמונאלי (המיגרנות התפרצו אצלי לאחר נטילת גלולות ומאז שהתפרצו אינני נוטלת גלולות בכלל אך סובלת מהמיגרנות בעיקר במועדי הביוץ וסביב המחזור החודשי). אנ יחוששת שעם לקיחת האיקוקלומין המיגרנות יחריפו עקב ההתערבות ההורמונאלית.
    2. היות ואני מבייצת באופן "תקין" - מה הסיכוי שאיקוקלומין יעזור?

אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית ומה אתם מציעים לי לעשות אחרת במידה ואיקוקלומין אינננו הפיתרון המתאים.

דבר נוסף שמטריד אותי וקשור למיגרנות: בעת התקף מיגרנה אני לוקחת כדור חזק מאוד בשם "רילרט". בלעדיו אני לא מתפקדת במשך כ-4 ימים. האם יש סיכוי שהכדור הזה מונע ממני להיכנס להריון? (ניסיתי חודש אחד לא ללקחת וזה לא אפשרי לתיפקוד. מעבר לעובדה שגם בחודש זה לא נקלטתי).

בבירור מול הנוירולוג נאמר לי שלאט נעשו מחקרים בנושא ולא ידוע לו.

אני מרגישה אובדת עצות ומיואשת מהמצב שמשאיר אותי ללא מענים ראויים. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת לגבי איקוקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקלומין

פרופ' שחר קול
    08/07/2009

איני סבור כי יש מקום לטיפול באיקקלומין אצל נשים המבייצות באופן סדיר.
    מציע לשקול צילום רחם בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו