פרוטוקול להחזרת עוברים מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול להחזרת עוברים מוקפאים
    דניאלה
    26/08/2007

שלום רב לרופאים המקסימים

בת 30, יש לי 4 עוברים מוקפאים בדרגה של 8 תאים

רציתי לשאול אני עומדת כעת לפניי טיפול של החזרת מוקפאים.
    הרופא המנטפל שאל אותי על איזה בסיס נרצה להחזיר את המופשרים ביוץ טבעי או ע"י פרוגינובה...
    אודה לך על עזרה בבחירה ועל סמך ניסיונך העשיר לאילו מבין השניים יש שכיחות הצלחתית גבוהה יותר...
    וכל זאת בהנחה שבשלב החזרת המופשרים הרירית עומדת על כ8 מ"מ + גם בטיפול טבעי וגם בתמיכת פרוגינובה.

מודה מאוד מקרב לב
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל היקרה:

פרופ' שחר קול
    26/08/2007

מבחינת סיכויי ההצלחה - אין הבדל בין שתי השיטות. מעקב אחר מחזור טיבעי הוא מעט מעיק מבחינת מספר ניכר של בדיקות דם. בנוסף, עלול להיות קונפליקט עם צורך אפשרי לבצע החזרת עוברים בשבת או חג. היתרון העיקרי - המילה "טיבעי" המהלכת קסם על המטופלות...
    מחזור מתוכנן עם פרוגינובה מאפשר גמישות מלאה בבחירת יום ההפשרה. כמות בדיקות הדם היא מינימאלית. החיסרון העיקרי: דורש נטילת "הורמונים" הנחשבים לאויבי המין האנושי...
    לבחירתך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שחר קול אתה פשוט מקסים , תודה!

דניאלה
    26/08/2007

אין בכלל לתאר כמה תשובותיך מרגיעות, נינוחות ועינייניות... אין כמוך...ו העלית חיוך על שפתיי בתשובה הנפלאה וההסברית. נפלא! תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו