רזרבה שחלתית נמוכה ו-DHEA

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רזרבה שחלתית נמוכה ו-DHEA
    איריס
    10/07/2009

שלום רב,
    אני בת 37. הריון ולידה תקינים לפני 4 שנים. בשנתיים אחרונות 4 הפלות בשלבים מוקדמים. בדיקות קרישה תקינות, הידבקות שהוסרה לפני כחצי שנה בהיסטרוסקופיה. בשתי בדיקות בחודשים אחרונים נמצאו ערכים גבוהים של FSH - 16.6, 15.4. כל ההריונות אצלי הושגו בקלות ובמהירות ועל כן ממשיכים לנסות להכנס באופן ספונטני בינתיים.
    קראתי מאמר אודות DHEA. אני מבינה שנערך עד כה מחקר קטן וראשוני בלבד בנוגע לפוריות, אולם לאור תוצאותיו קשה שלא להתפתות לקחתו. מה דעתכם? האם מישהו ממליץ על כך? אם כן, באיזה מינון? מהן ההסתייגויות?
    אודה מאד על תשובות הרופאים בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רזרבה שחלתית נמוכה ו-DHEA

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איריס שלום

פרופ' שחר קול
    10/07/2009

זה רלוונטי רק אם את לפני גירוי שחלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד

איריס
    10/07/2009

ד"ר קול,
    תודה רבה על תשובתך.
    מאחר ואנחנו למעשה כבר חצי שנה מנסה באופן טבעי והפעם לשם שינוי ללא הצלחה, הוצע לי להתחיל טיפול באיקקלומין אם לא אצליח בעוד חודשיים. האם אז תוספת DHEA יכולה להוות גורם המסייע לטיפול כזה?
    תודה,
    איריס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    11/07/2009

אין נתונים על שילוב של איקקלומין עם DHEA.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו