זריקת מטוטרקסט

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זריקת מטוטרקסט
    חמודי
    13/07/2009

קיבלתי זריקת מטוטרקסט בשל הריון מחוץ לרחם ב-18.5 והרופא אמר לי שנהוג להמתין שלושה חודשים לפני הריון נוסף ברצוני לשאול האם זה נוהג? או שמא זה מחייב וישנה סכנה ממשית לבריאותו של העובר?מפני שאני עדיין ממתינה למחזור.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקת מטוטרקסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון מחוץ לרחם - אי כניסה להיריון

פאי
    13/07/2009

גם אני קיבלתי מטרוטקסט בשל חשד להיריון מחוץ לרחם (אצלי הזריקה הייתה ב - 29.6).
    הרופאה אמרה לי כי לפי מחקרים אין להיכנס להיריון 2-5 חודשים (תלוי במחקר) ובטופס השחרור 3 חודשים וזה גם מה שהרופא בפורום המליץ לי (שאלתי את אותה השאלה בשבוע שעבר). שכן הזריקה רדיואקטיבית (או משהו כזה). כך שלי אמרו לקחת גלולות.

דרך אגב, כמה זמן המשיך לך הדימום ותוך כמה זמן הבטא התאפסה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חמודי
    13/07/2009

היי פאי תודה שענית לי בעקרון אחרי הזריקה היה דימום סביר אבל אז כעבור שבועיים או שקיבלתי מחזור או זה היה הסוף של ההריון אבל היו לי דימומים ממש חזקים למשך שבוע.......
    כלומר אם נכנסים במהלך השלושה חודשים האלה להריון הרופא אמר שצריך לסיים אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו