רופא פרטי או שלא נורא דרך קופ"ח?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רופא פרטי או שלא נורא דרך קופ"ח?
    לימורי
    28/08/2007

יש לי 6 עוברים מוקפאים.
    עד היום הייתי מטופלת אצל רופא פרטי (דבר הגובה כסף רב מאוד) אבל לפי הבנתי זה מקצר את התהליכים בהרבה.
    הייתי רוצה לשאול איך זה עובד אם אני עוברת את הטיפולים דרך קופ"ח, כמה זמן יקח כדי להחזיר לי עוברים? האם זה ממש במיידי ז"א כשמקבלים מחזור יש לבצע בדיקת דם ואח"כ להתחיל אסטרופם... או שזה מתעכב, ומתעכב, ומתעכב ולא נורא כל כך מבחינתם אם הפסדתי חודש...
    למיטב הבנתי ההבדל הגדול ביותר היא השאיבה/החזרה, ז"א אני משלמת בעבור הרופא שבחרתי שיבצע את פעולה השאיבה או ההחזרה.
    אךבל מאוד מסקרן אותי מה ההבדל במשך הטיפול, המפגשים, זמן קביעת תאריך השאיבה-ההחזרה...

תודה מראש
    לימורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימורי

ד''ר דוד ישי
    28/08/2007

אני לא יודע היכן את גרה ולאיזה קופת חולים את מתכוונת. אצלנו ביחידת IVF של בי"ח כרמל מתבצעים מחזורי ההפשרה חודש אחר חודש ברציפות ( בד"כ ) . כמובן שביחידה כזאת את מטופלת ע"י צוות ולא ע"י רופא אחד.
    אם את מתכננת מעבר ליחידה ציבורית בשלב שיש לך עוברים מוקפאים את צריכה לקחת בחשבון כמה דברים. המעבר ליחידה חדשה דורש פתיחת תיק מחדש. יש צורך להעביר את העוברים מיחידה ליחידה ולהפשיר אותם בתהליך שלעיתים הוא מעט שונה בין היחידות מה שעלול לקפח מעט את סיכויי ההריון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו