IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF
    חן
    19/07/2009

שלום לכולם!!!
    אני לאחר שאיבה של 18 ביציות מתוכם 9 הופרו .יש לי כאבי בטן בבטן התחתונה כבר שלושה ימים האם זה נורמלי? והאם יהיה נכון להחזיר עוברים במצב זה או שזה יכול להפריע להשרשה ?
    ושאלה נוספת האם לפני ההחזרה הרופא בודק את עובי הרירית כי יומים לפני השאיבה עובי הרירית שלי היתה 9.7 ועברו מס' ימים אז איך ניתן לדעת אם באמת העובי אופטימלי להחזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לחן המתוקה

ענתי
    19/07/2009

הי אני עונה לך מכיון שאני אחרי טיפול שישי כך שלצערי צברתי קצת ידע.
    הכאבים נורמלים לגמרי וכמו שרופא אחד אמר לי פעם אם לא היה כואב הייתי דואג
    ככל ששואבים מס' גדול יותר של ביציות כך הכאב גדול יותר ונמשך זמן רב יותר זה תקין לגמרי.
    זה לא מהווה בעיה להחזרה ולהשרשה זה בסדר הגוף הוא מכונה מדהימה ויש לו כוחות ודרכי התמודדות מופלאים תני לו לעשות את שלו.
    לגבי הרירית אין צורך בבדיקה חוזרת היא במצב אופטימלי להחזרה וב"ה תשתפי אותנו בחויות ההריון שלך בקרוב אאאאאאאאאאאאאאאאאמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חן

ד''ר דוד ישי
    19/07/2009

הכאב לכשעצמו אינו פוגע בסיכויים להריון. צריך רק לבדוק שלא מדובר בגירוי יתר של השחלות.
    עובי הרירית הקובע הוא לפני מתן האוביטרל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו