מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דר' ישי!ליטל28/08/2007
שלום דר', שמי אפרת א., מטופלת שלך בקופ"ח כללית בקרית אתא, הייתי אצלך בביקור אתמול... במסגרת דפדופי באינטרנט, גיליתי את האתר הזה ואת הפורום הנפלא הזה בו אתה משתתף. אני מקווה שאתה זוכר ומזהה, כי רציתי לשאול אותך משהו די דחוף בקשר למה ששוחחנו אתמול וודאי שכאן אוכל להשיגך יותר מהר מאשר בטלפון הקופה. אני מקווה שזה בסדר מבחינתך...
דיברנו אתמול על כך שכנראה אני אכן סובלת משחלות פוליציסטיות ולא בטוח האם מתרחש ביוץ. החלטנו לערוך בדיקת זרע לפני שנתחיל טיפול באקקולמין לקבלת הביוץ. לאחר ששוחחתי עם בעלי על העניין (להזכירך, אני דתייה), החלטנו שעדיף לא לבצע כרגע את בדיקת הזרע ובכל אופן כן להתחיל את הטיפול. האם זה בסדר מבחינתך שנתחיל גם בלי הבדיקה (אני מקווה שהכל בסדר לפחות עם עניין זה...)? בינתיים עדיין לא קיבלתי מחזור, בחודש שעבר הייתי צריכה להעזר בכדורים על מנת לקבל את הווסת.. אודה לתשובתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
ד''ר דוד ישי28/08/2007מאחר שזה פורום כללי אענה בתשובה כללית. באופן עקרוני אני חושב שאין זה נכון לטפל באישה בתרופות שגם לבטוחות שבינהן יש תופעות לואי וסיבוכים , בלי להיות בטוח שהזרע מאפשר הריון בדרך הטיפול הזו. אני בהחלט מודע לקושי של גברים דתיים לתת זרע לצורך בדיקה בלבד, בבחינת השחתת זרע, אבל ישנם פתרונות לבעיה ואשמח לדבר איתך עליהם באופן אישי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' ישי
ליטל28/08/2007אז איך אוכל לדבר איתך על כך באופן אישי מבלי לבזבז עוד זמן נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרת
ד''ר דוד ישי28/08/2007בכל דרך שאינה הפורום . תוכלי להתקשר אלי מחר לבית החולים לטלפון 048250335.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ליטל28/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)