מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום רחםבתאל21/07/2009
עברתי הזרעה שנכשלה ומספר מחזורי טיפולי הפריה עם הורמונים שהניבו עוברים יפים..אך ללא קליטה מזה ארבע שנים,ריריתהרחם שלי מתעבה יפה אך לא תמיד סדירה לפני כ7 חודשים עברתי ניתוח להסרת כמה פוליפים קטנים בחלל הרחם, במעקב זקיקים קודם נאמר לי שנצפה פוליפ בגודל 7 ממ.. לפני כארבע שנים ביצעתי צילום רחם ומאז פעמיים בדיקת היסטרוסקופיה שיצאו תקינות, החודש לאחר המחזור אבצע מעקב אחר הפוליפ.. כולי תיקווה שהוא יתכווץ/נעלם ,
1.לא מבינה מהיכן צץ לו הפוליפ כשרק לפני חצי שנה נוקה הרחם ולפני כן מעולם לא סבלתי מזה? אז מה לפי דעתך יכול לגרום פתאום לפוליפים לצמוח..? (אציין שביופסיה הכל תודה לאל תקין)
2. אני שוקלת לעבור שוב צילום רחם/היסטרוסקופיה בטרם אתחיל מחזור טיפולי נוסף, מה ההבדל בין הבדיקות לצורך העיניין..? והאם היית ממליץ לי בכדי לבדוק את הרירית והרחם על צילום רחם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיבה לפוליפ ברחם לא ידועה
פרופ' מרתה דירנפלד21/07/2009לפוליפ יש נטיה לחזור ולכן חשוב לודא לפני התחלת טיפול שאין פוליפ בחלל הרחם.
היסטרוסקופיה מאבחנת מדויק יותר וגם אפשר להוציא את הפוליפ אם הופיע מחדש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להבין..
בתאל21/07/2009אם כך העדיף לי היסטרוסקופיה על פני צילום רחם? ובאיזה בדיקה ניתן להבין את זה שהרירית אינה סדירה? עברתי פייפל שיצא תקין ולגבי רחם האם מומלץ שוב ביחס לכך שעברתי לפני ארבע שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף לי לדעת היסטרוסקופיה/צילום רחם
בתאל21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
בתאל22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טלי
ד''ר דוד ישי23/07/2009את האיקקלומין לוקחים למשך 5 ימים בד"כ ?! אם לוקחים את התרופה בזמן הנכון ובמינון הנכון , הביוץ מופיע תוך 2-5 ימים והדימום כשבועיים לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור ישי אני אתי אשמח להתיחסות
בתאל23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול
בתאל24/07/2009אני מתלבטת בין היסטרוסקופיה חצילום רחם, הבוקר היום ה6 למחזור הרופא ביצע אולטרסאונד אמר שהרירית סדירה ויש שני פוליפים קטנטנים של 5 ממ 3 ממ וזה הרגיע אותי כי חזבנו שהוא יותר גדול , צילום רחם נעשה לפני 4 שנים: מילוי לא הומוגוני של חלל הרחם מעבר ופיזור משני הצדדים :
1. מה אומר צילום הרחם?
2. האם לכל האמור בשאלותי בנושא העדיף צילום רחם/היסטרוסקופיה והאם הפוליפים בגודלם אכן זניחים ואני יכולה לחזור לטיפול ivf?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
ד''ר דוד ישי24/07/2009פוליפ יכול לחזור. וגם אם הוא קטן , להפריע לסיכוי להרות
צילום רחם אינו בדיקה מדוייקת וכך גם אולטרסאונד , ביחוד אם הוא נעשה תוך כדי טיפול הורמונלי.
לכן , אם יש חשד , אני מציע לשקול לעשות היסטרוסקופיה ולפתור את הדילמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)