שאלה לד"ר קול דחוף!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר קול דחוף!!!!
    נ.ר
    23/07/2009

ד"ר קול שלום
    אני המטופלת שלך. עברתי הזרעהה ב12.07.09 (לאחר פוריגון ואוביטרל). ביום שלישי עשיתי בדיקה ביתית ויצאה חיובי (אבל הקו חלש מאוד). היום עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי(עשיתי קצת מוקדם יותר כי אני נוסעת לחו"ל). היום גם הופיעו לי הפרשות אדומות (אבל ריריות עם כתמי דם טריים, לא אופייניות למחזור רגיל). השאלה שלי היא: ככל הנראה מחר או בשבת יתחיל המחזור ואני בים א נוסעת לחו"ל לשבוע. מתי אני אמורה להתחיל שוב עם פיורגון, איך אני סופרת ימים, ומה אני אעשה אם אין מספיק פורגון (יש לי רק ל 3.5 פעמים ואני צריכה 5)? האם מותר להתחיל הזרקות מאוחר יותר? סליחה שאני פונה דרך הפורום. השארתי הודעה היום במרפאת פוריות, אך אף אחד לא חזר אלי, אודה לך מאוד אם תענה לי, כי אני מאוד דואגת שאפספס את החודש.
    תודה מראש
    נ.ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר קול דחוף!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול

פרופ' שחר קול
    24/07/2009

לא מומלץ לבצע טיפולים ברצף.
    עם שובך מחו"ל , אנא, בואי לצורך קבלת תוכנית טיפול למחזור הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה!

נ.ר
    24/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו