בבקשה עזרה להיכנס להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה להיכנס להריון
    דנה
    25/07/2009

שלום רב

אני בת 31 ואני ובעלי מנסים כבר 7 חודשים להיכנס להריון בלי הצלחה.

אני במשקל תקין, אוכלת בריא ומתעמלת.

מאז שהפסקתי גלולות המחזור תקין ומגיע כל 28 יום.
    החטא היחיד שלי הוא כוס יין אדום כל יום.
    יש לציין כי כבר 3 שנים המחזור יחסית חלש ואני לא משתמשת בתחבושות או טמפונים (תחבושות יומיומיות מספיקות לי במחזור לצערי). אני לא שעירה ואין לי חצקונים.

כבר 3 חודשים אני עושה את בדיקות הביוץ מיום 8 עד יום 24, ואף פעם לא ראיתי קו באותו צבע או חזק יותר מקו הביקורת. אבל כן יש הגברה בהפרשות מיום 11 עד יום 28
    מכיוון שאני גרה בחו"ל, אשמח אם תגיד לי איך אני יכולה לבדוק שאני מבייצת בוודאות? אני יודעת שאני צריכה לעשות בדיקת פרוגרסטרון ביום ה-21, וחוץ מזה בדיקת FSH ביום ה3- אבל חוץ מזה איזה בדיקות אתה היית ממליץ לעשות ובאיזה יום במחזור? האם יש בדיקה שיכולה לזהות בדיוק אם אני סובלת מחוזר ביוץ כרוני?

אני מאוד מודה לך על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה להיכנס להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    25/07/2009

7 חודשים הם זמן קצר מכדי להתחיל לחשוש שיש בעיה.
    אישה שיש לה מחזור סדיר של כ 28 יום , מבייצת .
    נסי עוד כמה חודשים , בסבלנות ובלי לחץ. אם לא תצליחי בקשי הפניה לפרופיל הורמונלי ובדיקת זרע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

עדי
    25/07/2009

קודם כל לגבי בדיקת הביוץ הביתית, גם אצלי הקו לא כהה כמו קו הביקורת ובכל זאת ברגע שהוא נעשה כהה זה אומר שזה לפני ביוץ.
    לגבי המלצת הרופאים לחכות שנה עד שבודקים אם יש בעית פוריות, ממליצה לך בחום לא לחכות, אולי לא להתחיל טיפולים אבל בהחלט להתחיל לבדוק אם הכל תקין מבחינת בדיקה הורמונלית לך ולבעלת שזו בדיקת דם פשוטה ובדיקת זרע לבעלך, מנסיון של חברות ומכרות רבות שלי שכמעט כולן עברו טיפולי פוריות כשהחלטתי לנסות להרות לראשונה והרופא שלי אמר את אותו הדבר לחכות שנה ואז לבדוק אם יש בעיה, לא הקשבתי לא (למזלי) והלכתי לרופא אחר ואמרתי לו שאנחנו מנסים כבר שנה כי רק כך ידעתי שיתן לי לעשות בדיקות וגילינו שאצלי אמנם הכל תקין ואגב גם המחזור שלי קצר מאוד ולא משתמשת בטמפונים וזה בסדר גמור, אבל גילינו שלבעלי יש בעיית זרע והתחלנו מיד בטיפול וטוב שלא הקשבתי ילכל הרופאים וחיכיתי שנה לשווא, סך הכל בדיקות הורמונליות ובדיקת זרע וחסכתי שנה של אכזבה וייאוש מכל מחזור שמגיע.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• thank you so much both- last questi

dana
    26/07/2009

שלום לשניכם ותודה על התשובות

לדוקטור
    למה הקו אף פעם לא נעשה כהה יותר או כהה כמו הקו הביקורת בבדיקות ביוץ?
    מתי נעשה הפרופיל ההורמונלי? רק ביום ה-3 או ביום ה-3.14 ו-21?

לעדי- המון המון תודה על התשובה! :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום

ליאת
    26/07/2009

גם אני הסתבכתי עם הערכות של הביוץ של השני פסים.
    ואז רכשתי ערכת ביוץ דיגיטלית של קליר בלו
    שבערכה הזו אם יש פרצוף מחייך אז הביוץ יום למחרת ,ואם אין פרצוף אז צריך לבדוק שוב למחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו