שבוע וחצי אחרי החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שבוע וחצי אחרי החזרת עוברים
    juli
    25/07/2009

בוקר טוב יש לי שאלה חשובה עשיתי לפני כשבוע וחצי החזרת עוברים החזרתי עובר אחד הכל הלך חלק הייתי אמורה לעשות מחר בדיקת היריון ופיתאום אופ היום קיבלתי מחזור מה הסיבה לכך?יש לציין שזה החזרה ראשונה שלי הרי בדרך כלל כשמחזירים עוברים זה אמור להיתפס אחרי כמה ימים לא? ועוד שאלה האם יש סיבה בכלל לעשות מחר בדיקת היריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום juli

ד''ר דוד ישי
    25/07/2009

אחוז הטיפולים שמצליחים הוא כ 30% . אז אני לא רואה שום דבר מפתיע בזה שלא הצלחת הפעם.
    תעשי בדיקה. בחלק מהמקרים , למרות דימום , מתפתח הריון תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לjuli

עדי
    25/07/2009

אני עברתי פעמיים IVF בפעם הראשונה הוחזרו לי 2 עוברים וטריים שכביכול הסיכוי להקלטות גדולים יותר אבל לא נקלטתי ובפעם השניה הוחזרו לי 2 עוברים קפואים ונקלטתי אז אל תתייאשי ותהיי אופטימית ורגועה...
    לגבי בדיקת הריון, לי כמה ימים אחרי ההחזרה היתה טיפת דם ומעט הפרשות חומות לכמה ימים ובכל זאת היה הריון ולכן מציעה לך לעשות בדיקת הריון ביתית אם את לא בטוחה שזה מחזור.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו