מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרהמורן26/07/2009
אני יומיים אחרי החזרה.... נשאבו 7 מתוכם 6 הופרו הוחזרו 2 בעלי 6 ו 5 תאים....
אני לוקחת אנדומטרין 3 ביום....
ויש לי כמה שאלות:
זה בסדר שההפרשות לבנות ונוזליות?? (סליחה על התיאור)
אני לוקחת בוקר צהריים וערב... האם זה בסדר או שעדיף 1 בבוקר ו 2 בערב??
אמא שלי ובעלי משגעים אותי ולא נותנים לי לעשות כלום האם זה באמת מסכן את הסיכוי??
או שאפשר לחזור לפעילות רגילה? מה מותר וממה צריך להישמר?
סליחה על מטר השאלות.... המשך יום נעים ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם עשו לי שאיבה ביום רביעי בבוקר
שיר מרמה"ש26/07/2009והחזירו לי 2 עוברים ביום שישי בבוקר בעלי 4 תאים דרגה A האם זה בסדר 4 תאים ביומיים?יש סיכוי שהם ישרדו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שריתו'ש
מורן26/07/2009קודם כל בהצלחה לשנינו ולמי שצריכה אותה......... אצל מי אתה עושה אם אפשר לשאול??
גם לי הההחזרה הייתה ביום שישי...
נראה לי שזה בסדר.... את משתמשת בתמיכה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים מקסימים למה אתם לא עונים לי?
מורן27/07/2009בבקשה התייחסותכם האדיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן שלום
פרופ' שחר קול27/07/20091. ההפרשות - צפויות, זה תקין.
2. לא עקרוני.
3. אפשר לחזור לפעילות רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
נטע27/07/2009גם אמא של בעלי לא נתנה לי לעשות כלום אחרי החזרה חחח זה מצחיק לשמוע את זה...
בכל מקרה, מנסיוני אפשר להתנהג רגיל, אולי לא להתאמץ אם את עושה פעילות גופנית אז שתהיה מתונה ולא להרים דברים מאוד כבדים אבל בהחלט שלא כמו אמא של בעלי אז אפשר להרים דסרים, היא לא נתנה לי להרים אפילו את התיק שלי חחח בכל מקרה מנסיוני מציעה לך להודיע להם (במידה וההחזרה לא תצליח) שבפעם הבאה אתם לא מספרים להם כלום כי אני בטוחה שהם מלחיצים, אותי שגעו עם לא לעשות ככה ולא לשבת ככה ותאכלי ותשתי ותנוחי ואל תנהגי וכו' אז החלטנו לא לספר יותר ודרשנו שלא ישאלו ונודיע כשיהיה משהו .
בינתיים תהני מזה שאת לא צריכה לעשות כלום כשאת איתם :-)
בהצלחה ואמן בטא חיובית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנני
מורן27/07/2009בעזרת ה' לחשוב חיובי וכך יהיה צריך להיות חזקים...........
אני בטוחה שאם ה' רוצה אז כלום לא יעצור אותו ואם לא אז לא...
בעז"ה גם אצלך פעם הבאה בטא חיובית וענקית ....
יש לך ילדים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי27/07/2009הדבר המורכב והמסובך שאתה מתאר לא מוכר לי ולא ברור לי. אתה צריך אולי להבדק על ידי אורולוג כדי לרדת לעומקם של דברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)