מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור מאחרמאיה26/07/2009
שלום רב אני בת 20 ונוטלת גלולות מינס כשנתיים
בזמן האחרון החלו לי הפרשות כהות והרופאה נתנה לי כדורים בשם פרוגינובה
ואמרה לי לקחת אותן מהרגע שהתחילו ההפרשות עד לקבלת המחזור
זה קרה לי כבר פעמיים בהפרש של חודש נקי ביניהם ובאמת לקחתי כפי שהיא אמרה וזה נעלם בחודש האחרון זה קרה לי שוב ומכוון שנסעתי לחול לקחתי שוב את הכדור פרוגינובה פעם ביום יחד עם הגלולת מינס ולאחר מכן חשבתי להחליף את הגלולות אולי בגלל השימוש הממושך בהן
בכל אופן הפעם לא לקחתי עד לקבלת המחזור וכשחזרתי מחול בערך 4-5 ימים לפני הפסקתי לקחת את הכדור ולקחתי רק את הגלולות כרגיל
המחזור שלי מאחר כבר ב4 ימים וזה אף פעם עוד לא קרה לי תמיד ביום ה27 אני מקבלת אני חוששת מהריון או האם באמת הכדורים של הפרוגינובה שיבשו לי את זמני המחזור?
אגב למרות שלא קבלתי היו לי רק הפרשות כהות והמשכתי לקחת את החפסיה מחדש למרות שלא היה ממש מחזור וחשוב לציין שבחפיסה שהיתה שכחתי לקחת כדור אחד בערך ביום ה21
אודה מאוד' על העזרה אני מאוד בלחץ לגבי אפשרות להריון מקווה מאוד שלא
תודה על העזרה :) כמה שיותר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הסבר אם חלק לא מובן
מאיה26/07/2009אגב למקרה שמשהו לא מובן
לפני 5 חודשים התחלתי לקחת את זה (פרוגונבה) ובחודש לאחר מכן לא היו הפרשות כהות
לאחר מכן זה חזר אז שוב לקחתי ואז בחודש לאחר מכן שווב לא הופיעו
ועכשיו בחודש האחרון מה שקרה שלא לקחתי עד קבלת המחזור
בנוסף לכך ששכחתי גלולה
אודה על העזרה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)