מחזור מאחר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור מאחר
    מאיה
    26/07/2009

שלום רב אני בת 20 ונוטלת גלולות מינס כשנתיים
    בזמן האחרון החלו לי הפרשות כהות והרופאה נתנה לי כדורים בשם פרוגינובה
    ואמרה לי לקחת אותן מהרגע שהתחילו ההפרשות עד לקבלת המחזור
    זה קרה לי כבר פעמיים בהפרש של חודש נקי ביניהם ובאמת לקחתי כפי שהיא אמרה וזה נעלם בחודש האחרון זה קרה לי שוב ומכוון שנסעתי לחול לקחתי שוב את הכדור פרוגינובה פעם ביום יחד עם הגלולת מינס ולאחר מכן חשבתי להחליף את הגלולות אולי בגלל השימוש הממושך בהן
    בכל אופן הפעם לא לקחתי עד לקבלת המחזור וכשחזרתי מחול בערך 4-5 ימים לפני הפסקתי לקחת את הכדור ולקחתי רק את הגלולות כרגיל
    המחזור שלי מאחר כבר ב4 ימים וזה אף פעם עוד לא קרה לי תמיד ביום ה27 אני מקבלת אני חוששת מהריון או האם באמת הכדורים של הפרוגינובה שיבשו לי את זמני המחזור?
    אגב למרות שלא קבלתי היו לי רק הפרשות כהות והמשכתי לקחת את החפסיה מחדש למרות שלא היה ממש מחזור וחשוב לציין שבחפיסה שהיתה שכחתי לקחת כדור אחד בערך ביום ה21
    אודה מאוד' על העזרה אני מאוד בלחץ לגבי אפשרות להריון מקווה מאוד שלא
    תודה על העזרה :) כמה שיותר מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מאחר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך הסבר אם חלק לא מובן

מאיה
    26/07/2009

אגב למקרה שמשהו לא מובן
    לפני 5 חודשים התחלתי לקחת את זה (פרוגונבה) ובחודש לאחר מכן לא היו הפרשות כהות
    לאחר מכן זה חזר אז שוב לקחתי ואז בחודש לאחר מכן שווב לא הופיעו
    ועכשיו בחודש האחרון מה שקרה שלא לקחתי עד קבלת המחזור
    בנוסף לכך ששכחתי גלולה
    אודה על העזרה
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו