מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לרופא שלום שאלה חשובה אני מודאגתתתתמיכל27/07/2009
אני ב 4.7 עברתי החזרת עוברים .
החזירו לי 4 עוברים ביום השני או שלישי לחייהם.
היום עשיתי אולטרסאונד והרופאה ראתה ברחם 4 שקי הריון שלושה בגודל 7.2 מ"מ , YoIK sak ללא קוטב עוברי.
ושק אחד בגודל 6 מ"מ גם עם YOIK sak ללא קוטב עוברי.
כל 4 שקים ניראים תקינים.
מה זה אומר ד"ר אני לא מבינה מה זה מה שרשום באנגלית?
וגם האם זה עובר או שק רק לא הבנתי למה היא רשמה שק הריון ולא עובר
איזה שבוע אני בערך היא אמרה לי בסביבות השבוע ה 5 האם זה נכון ולמה עדיין לא רואים דופק?
האם עלי להתחיל להיות מודאגת שאין דופק או לא.
האם יכול להיות מצב שיש שק הריון ואין עובר? אז במקרה כזה איך מתמוסס השק? האם צריך לרדת לי דם או שלא?
סליחה על כל השאלות אני פוחדת עכשיו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים על כל השאלות אני מודאג
מיכל27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמי
מורן27/07/2009אני יודעת שזה מלחיץ ומפחיד...
אבל את חייבת להירגע ודחוף.........
הכל יהיה בסדר בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין ממתינה בבקשהההההההההההה
מיכל27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אפשר לענות לי
מיכל27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומחית אבל קצת מכירה כבר
קרני28/07/2009אז ככה - מה שאת רואה באנגלית זה שק חלמון (Yawk sac) וזה טוב, כי את רוצה לראות שק חלמון בשבוע חמש.
דופק אמורים לראות בשבוע 6, אבל מניסיון שלי ושל אחרות עדיף לבוא בשבוע שבע לפחות שלא להתאכזב, כי לפעמים הקטנטנים מתעכבים קצת.
איזה שבוע הריון את ניתן לחשב ע"י החסרה של שבועיים מיום השאיבה או יום ההחזרה (התשובות של הרופאים שונות בעניין הזה) - וזה אומר שיהיה לך הבדל של יומיים לכאן או לכאן.
מקווה שעזרתי קצת להרגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום
פרופ' שחר קול28/07/2009אין מקום לדאגה!
יש לחזור על בדיקת הא.ס. בעוד מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)