אפשר להספיד?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אפשר להספיד?
    מיקי
    27/07/2009

שלום,
    החזרת 2 עוברים מופשריםב-18/7. היום התחיל לי דימום קל ויש לי התכווצויות ברחם.
    אני יודעת שלא יכול להיות שזה המחזור שקרב, מחזור שלי סדיר והאחרון היה ב-7/7. גם לא נראה לי שזו השרשה (או שאולי אני טועה ויש דבר כזה השרשה מאוחרת), הרי היום זה כבר 9 ימים אחרי ההחזרה.
    אז מה זה אומר הדימום הזה? נקלט ונלפלט?
    לציין שסבב הקודם נגמר בהריון חוץ רחמי, גם אז היה לי דימום (אומנם חזק מאוד ולא קל כמו עכשיו) והתכווצויות.
    כתמיכה אני מזריקה גסטון 50 מ"מ ולפי הבדיקות דם אני מגיבה יפה לתמיכה, בהחזרה רירית הייתה 13.5 מ"מ, אז למה זה קורה לי שוב? מה לא בסדר?
    אני יודעת שאין מה לעשות עד לבטא, אבל יש לך מושג מה התופעות הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפשר להספיד?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יאאא אין לך סבלנות

יעל
    27/07/2009

תגיעי ליום ה12 ותלכי תבדקי בבדיקת דם. הכי בטוח והכי טוב והכי חשוב - לא להיות לחוצים!! בהצלחה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיקי

ד''ר דוד ישי
    27/07/2009

ההשרשה הוא תהליך שנמשך כמה שבועות ולא יום אחד. זה בהחלט יכול להיות דימום של השרשה.
    אני לא רואה סיבה להניח שגם הפעם יתפתח הריון אקטופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו