דר' אודה לך אם תוכל לענות לי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דר' אודה לך אם תוכל לענות לי
    ליאת
    29/07/2009

דר' שלום,
    השבוע גיליתי שאני בהריון (הריון 2) בשבוע 4 . רקע: הריון ראשון 3 חודשים לאחר שהתחלנו לנסות בטא 179 בשבוע 5 שירדה והסתיימה בהפלה טבעית.
    אני בת 31 , בדיקות הורמונליות מצויינות, צילום רחם תקין, בעלי בן 32 בדיקת זרע מצויינת- אנו נחשבים "בלתי מוסברים".
    נכנסנו להריון בהזרעה רביעית (לאחר 2 הזרעות טבעיות ו2 עם הורמונים), עם פיוריגון 600. כשהתחלתי הזרעות עם הורמונים, שבוע אחרי ההזרעה הפרוגרסטרון שלי ירד וקבלתי כתמיכה משאף סופרפאקט שאותו הסנפתי 3 פעמים ביום עד שנודע לי על ההריון.
    עשיתי בדיקת בטא ופרוגרסטרון ראשונה: בטא: 230 פרוגרסטרון: 190.8 ו- E2- 4142
    שנייה:בטא 519 פרוגרסטרון: 190.8 ו- E2 4050, ומחר אני אמורה לעשות בדיקות בפעם השלישית.
    שאלתי אליך:
    1. האם התוצאות של הפרוגרסטרון תקינות? והאם מחר התוצאות אמורות להיות שוות ל- 2 הבדיקות האחרונות?
    2. כמה פעמים אצטרך לחזור על בדיקות הדם?
    3. האם אני יכולה לחזור לרופא ההריון שלי או שמא אני נחשבת הריון בסיכון (מאחר ועברתי טיפולים) ורצוי להשאר במעקב אצל רופא הפריון?
    4. כאשר עשינו הזרעות ללא הורמונים , ההורמונים היו תקינים ולא הייתה ירידה בפרוגרסטרון כשבוע לאחר ההזרעה. בהזרעה השלישית עם ההורמונים הייתה ירידה, האם ניתן להבין מזה משהו על ה"בעיה שלנו"?
    תודה רבה מראש על תשבותייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנית

ד''ר דוד ישי
    29/07/2009

רמת הפרוגסטרון תקינה . מחר זה אמור להיות ברמה דומה
    לדעתי אין צורך להמשיך ולעשות בדיקות דם
    ההריון אינו בסיכון גבוה
    לא ניתן ללמוד מזה כלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו