מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לבנות הפורום ולרופאיםהללויה02/08/2009
הי בנות,
ביום רביעי היתה לי החזרת עוברים. היום התחלתי להיות עצבנית וחסרת מנוחה ממש כמו לפני מחזור.
האם באמת נכונה העובדה, כי גם כשבהריון מרגישים את אותן תחושות כמו לפני מחזור או שזה סתם קלישאה?
אשמח לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה..........גם של הרופאים
הללויה02/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההרגשה מוכרת..
בתאל03/08/2009עברתי מספר הפריות ואולי אני בדרך לעוד אחת..מקווה שלא חחחחחח... וההרגשה הזאת של המתח והעצבנות היא כל כך מוכרת לי.. לפעמים הייתי מתפרצת בעצבנות שלא הייתי מכירה את עצמי בכלל וגם בעלי היה המום.. או בוכה מכל שטות, שלא נדבר על ההשמנה והתיאבון הלא מוסבר בזמן ההורמונים, אני שהקפדתי על תזונה בריאה פתאום זללתי זבל.. בורקס למינהם.. אבל תודה לאל בשנה האחרונה זה התמתן והשליטה חזרה.
אני חושבת שזה נורא טיבעי להיות במצבים כאלה :א. הורמונים אחותי הורמונים.. חומר זר שלפתע הגוף מתחיל לקבל ומשנה לו בגוף כל מיני דברים.. אז זה ברור שיהיו על זה השלכות
ב. אני מאמינה שלמתיחות יש גם השפעה הורמונלית, ממש ברמה הפיזיולוגית ועל המתח הנוראי שאנחנו חוות בתהליך ההפריה.. שיהיו זקיקים.. שיהיו ביציות תקינות ו..זרע תקין...שיהיו עוברים יפים... וששששיקלטו ..שיקלטו כבר!!!שבועיים של המתנה מורטת עצבים שבה מפחדים לנשום.. וכשחלילה זה שוב לא מצליח .. הצלילה לדיכאון הכואב הזה.. ושוב מתרוממות מהביוב של עצמנו לוקחות נשימה ארוכה.. נושאות את העיניים לשמים ויאללה אוגרות כוחות לטיפול הבא, אז מה הפלא שהעצבים לנו רופפים לפעמים.. מותר לנו.. אחרי כל כך הרבה טלטלות קיצוניות..חוויות עמוקות שאנו חוות בנפשנו ..פעם.. יאוש.. ופעם תיקווה.
מישהי מהפורום אמרה שזה כמו להשיג רישיון נהיגה.. מלא טסטים.. תיאוריות.. שיעורים .. כישלון.. ועוד כישלון .. עד ללללל רישיון המיוחל ... עד להריון המיוחל!!!!
יקירתי אז כן... זה הכי טיבעי שבעולם שככה תרגישי... תנסי לשלב מסג מרגיע ולפצות את עצמך בתקופת ההמתנה.. בכל מיני דברים שאת אוהבת.. ותאמיני .. ותאמיני.. שהכל לטובה ושהכל בעזרת השם יסתדר לטובה , מאחלת לך מעומק הלב שתעברי את התקופה בקבלה עצמית ובנחת ושבקרוב תבשרי לנו בשורות משמחות!!!! אמן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אתי
הללויה03/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שי לי
ד''ר דוד ישי03/08/2009כן . זה נכון בעיקר בשלבים הראשונים של ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר ישי ו...
הללויה03/08/2009כלומר, היום שעוד לא עשיתי בטא ולפניי עוד שבוע מורט עצבים, לוקחת אנדומטרין, האם כל התחושות של בכי תכוף, עצבנות וכו', עדיין יכולות להעיד על הריון דווקא?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)