שאלות:

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות:
    ס.ד.
    03/08/2009

1. בשבוע האחרון אני סובלת מתחושת עיקצוצים בעור. האם זה קשור להורמונים? (קיבלתי גונל אף, מנוגון, צטרוטייד, אוביטרל, אנדומיטרין..) המוזר הור שאת העיקצוצים קיבלתי דווקא בזמן קבלת המחזור, כלומר כאשר אני בלי הורמונים. האם זו השפעה מאוחרת?
    2. מה המטרה של לקיחת גלולות נגד הריון 15 יום ולהמתין למחזור. במה מועילות הגלולות אם בין כה וכה אין בעיית ביוץ והמחזור סדיר?
    3. האם ניתן לקחת כדור אנדומיטרין במקום נר? מה ההבדל?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות:

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ס.ד.

פרופ' מרתה דירנפלד
    03/08/2009

1. קשה לדעת ממה העיקצוצים, יש הרבה תרופות ואי אפשר לדעת איזו תרופה עשתה תל זאת , זה גם לא שכיח בצורה שאת מתארת ואם לא עובר את צריכה לגשת לרופא להיבדק
    2.למתן גלולות יש מטרות שונות בין היתר לכוון את המחזור ליום מסוים
    3.אני לא הבנתי במקום איזה נר התכוונת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

ס.ד.
    03/08/2009

תודה על התגובה המהירה.
    לגבי הגלולות. הפרוטוקול שלי אומר לקחת 15 ימים גלולות נגד הריון, להמתין למחזור ואחר כך הורמונים. מה התפקיד של הגלולות כאן אם המחזור שלי סדיר בין כה וכה?
    לגבי הנר, לאחר השאיבה אני מחדירה פעמיים ביום נר אנדומטרין. אשמח לדעת האם יש כדור שניתן לבלוע במקום להחדיר נר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו