איכות ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איכות ביציות
    רינת
    04/08/2009

ד"ר שלום רב,
    לאחר בעיה של חסימה בחצוצרות הופנתי להפריית מבחנה, הפריה ראשונה נשאבו 18 ביציות שמתוכן רק 5 הופרו 2 הוחזרו לרחם והיתרה לא שרדו להקפאה. (אני בת 25).
    ההפריה כשלה..לאחר מכן עברתי שוב הפריה נוספת ושוב שאיבה של 10 ביציות שהפעם הופרו בשיטת הזרקת הזרע לביצית ומתוכם 5 הופרו 2 יפים של 4 תאים כל אחד לדברי הרופא, הוחזרו לרחם ושוב אין מוקפאים.
    אני מתוסכלת ורוצה להבין מדוע לא מצליחים להקפיא עוברים??? מדוע יש ככ הרבה ביציות ואין הרבה ביציות ששורדות? אם העוברים לא שורדים בחוץ האם ישרדו ברחם? יש קשר בין הדברים?
    מצטערת על השאלה הארוכה אך אני כבר מיואשת.. הכל תקין אצלנו הזרע בסדר, ההורמונים שלי טובים.. אודה לתשובתך בהקדם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איכות ביציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איכות

פרופ' שחר קול
    04/08/2009

קשה לענות ללא מידע נוסף, בעיקר מעבדתי.
    כיוון שאת צעירה מאוד סיכויי ההירון הם טובים.
    יש לברר את סוג החסימה בחצוצרה (אחת? שתים?).
    יש לברר מדוע בוצע ICSI אם הזרע תקין.
    יש לברר איכות מחזור גירוי השחלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רינת
    05/08/2009

החסימה היא דו צדדית רחיקנית, נאמר שהזרע תקין ואין בעיה, התגובות שלי להורמונים טובים מאד לפי הרופא...ונאמר לי בהפריה הראשונה ששיטת ההזרקה היא יותר טובה עבורי.... אז מה לא בסדר??? אם הם לא שורדים בחוץ האם ישרדו ברחם????? אנא תשובתך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו