היריון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היריון?
    חסוי
    31/08/2007

שלום אם קיימתי יחסים 10 ימים לפני המחזור יש למצב להיריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנית

ד''ר דוד ישי
    31/08/2007

כמובן שהתשובה היא כן, למרות שמקובל להניח שבד"כ הביוץ הוא 14 ימים לפני התחלת הוסת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחת חצוצרה שמאלית, למה ואיך???

אוריה
    05/09/2007

אני בת 37 ובגיל 24 עברתי הפלה רגילה, ובגיל 31 הפלה דרך כדורים, שמפילים את השיליה (חצי יום אשפוז) כיום במערכת יחסים עם אישי, מזה שלוש שנים כשבשנה האחרונה ניסינו להרות ללא הצלחה. פניתי לרופא ששלח אותי למספר רב של בדיקות, ובצילום צוואר הרחם (מאוד כואב) היה עלי לבוא בביוץ (כך היה) ושם אתרו חצוצרה שמאלית סתומה. והימנית תקינה לחלוטין. ומעבר תקין גם. הומלץ לי לפתוח את החצוצרה (צינטור) עוד באותו היום, אבל הכאב קשה היה מנשוא ולא בוצע צינטור (משתוממת על הכאב העז-איך לא ממליצים חצי הרדמה), בכל מקרה, כיום אני מתחבטת מאוד באם, ולאור גילי, האם לפתוח את החצוצרה השמאלית.(האם אוכל להיקלט עם החצוצורה התקינה אחת לחודשים, האם הביוץ הוא פעם בצד הימני ופעם בשמאלי, או להיפך? אני כה משתוקקת כבר להיות אמא, אנא תעוץ לי מה עלי לעשות, עברו כבר כמעט 3 חודשים ואובדת עצות.

בברכה אוריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אוריה

ד''ר דוד ישי
    05/09/2007

הסיכוי להרות עם חצוצרה תקינה אחת דומה מאד לסיכוי עם שתיים. לכן אני חושב שאפשר לותר על הפתיחה. אבל העובדה שאתם מנסים להרות במשך שנה ללא הצלחה מעידה שיש בכל זאת בעיה כל שהיא גם אם שאר הבדיקות תקינות. לכן אני מציע להתחיל בטיפול מסודר במרפאת פוריות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו