האם זה הריון - אשמח לחוות דעתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם זה הריון - אשמח לחוות דעתכם
    נעמה
    05/08/2009

שלום רב
    אני בת 26, הפסקתי גלולות לפני 8 חודשים (אחרי 9 שנות נטילה) ומאז מקבלת מחזור בממוצע כל 37 יום.
    בבדיקת אולטרסאונד הרופא מצא מבנה שחלות פוליציסטי + יש לי תסמינים של שיעור יתר ומעט פצעים, לא מטופלת עדין באף תרופה - מנסים להכנס להריון באופן טבעי.
    המחזור האחרון הגיע ב-15 ליולי מלווה בכאבים ממש חזקים שלא היו לי במחזורים האחרונים (הזכירו את הכאבים שהיו לי לפני שנטלתי גלולות).
    ב-31 ביולי קיימנו יחסי מין וב-3 באוגוסט (19 יום אחרי) התחילו לי כאבים קלים בשחלות, אשר עברו אחרי יומיים.
    8 ימים אחרי, בלילה של ה-10 באוגוסט מצאתי מספר טיפות חומות בודדות על התחתון אך לא היתה הפרשה בניגוב.
    האם יכול להיות שזה הריון? למרות שלפי החישובים לא היה לי מחזור כזה קצר? (33 יום).
    בנוסף - אם זה הריון מתי אמורים להתחיל תסמינים אחרים ומתי אפשר לבדוק עם בדיקה ביתית?
    אודה לחוות דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה

נעמה
    05/08/2009

סליחה - הכוונה היתה שהכתמים החומים הופיעו בלילה של ה-3 באוגוסט, לפני יומיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מההתחלה - התבלבלו לי התאריכים...

נעמה
    05/08/2009

שלום רב
    אני בת 26, הפסקתי גלולות לפני 8 חודשים (אחרי 9 שנות נטילה) ומאז מקבלת מחזור בממוצע כל 37 יום.
    בבדיקת אולטרסאונד הרופא מצא מבנה שחלות פוליציסטי + יש לי תסמינים של שיעור יתר ומעט פצעים, לא מטופלת עדין באף תרופה - מנסים להכנס להריון באופן טבעי.
    המחזור האחרון הגיע ב-15 ליולי מלווה בכאבים ממש חזקים שלא היו לי במחזורים האחרונים (הזכירו את הכאבים שהיו לי לפני שנטלתי גלולות).
    ב-24 ביולי קיימנו יחסי מין וב-27 ביולי (14 יום אחרי תחילת המחזור) התחילו לי כאבים קלים בשחלות, אשר עברו אחרי יומיים.
    8 ימים אחרי, בלילה של ה-3 באוגוסט מצאתי מספר טיפות חומות בודדות על התחתון אך לא היתה הפרשה בניגוב.
    האם יכול להיות שזה הריון? למרות שלפי החישובים לא היה לי מחזור כזה קצר? (28 יום).
    בנוסף - אם זה הריון מתי אמורים להתחיל תסמינים אחרים ומתי אפשר לבדוק עם בדיקה ביתית?
    אודה לחוות דעתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נעמה

ד''ר דוד ישי
    05/08/2009

קשה לענות כי לא ברור האם ביצת ואם כן מתי. בדיקת ההריון נעשית חיובית רק כשבועיים לאחר הביוץ. הסימנים של ההריון מתחילים בד"כ שבוע -שבועיים מאוחר יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו