מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות לרופאים בבקשהא05/08/2009
אתמול התחלתי למעשה בטיפול ivf קבלתי זריקה של דקה והורו לי לקחת 2 דוקסילין בוקר וערב למשך 10 ימים, רציתי לדעת בבקשה עד כמה הצלחת הטיפול קשורה גם לאיכות הזרע, הרי הגענו לכאן אך ורק בגלל איכות זרע ירודה מאוד האם זה עלול להכשיל את הטיפול כולו? זה קצת מייאש כי ראיתי באתר התכתבויות של נשים שבתשובות הוזכרו דברים שקשורים לזרע, ואני הבנתי שivf האחריות להצלחה קשורה רק אלי ושצריך רק זרע אחד בודד ולא צבא של זרעים בריאים, האם בעלי יכול לעשות משהו כדי שהזרע יהיה באיכות קצת יותר טובה?
אשמח מאוד לקבל על כך איזו תשובה או עצה כי אני מיואשת עוד לפני שהתחלתי..
בנוסף מאז שהתחלתי לקחת את הדוקסילין אני מרגישה כמו סמרטוט רצפה בקושי מזיזה את עצמי האם זה קשור לזה או לזריקה של הדקא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר רוצה לשאול אותך
בתאל05/08/2009למה קיבלת דוקסילן? שמעתי על רופאים שמשלבים אנטיביוטיקה ורציתי להבין למה?? מקווה שהרופאים יענו לשאלתך בקרוב ושתרגישי יותר טוב... לא ניראה לי שזה מהדקא כי לקחתי אותו הרבה .. מה שכן כדאי מאוד שתקפידי לשתות הרבה מים.. משהו כמו 2 ליטר ליום בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אתי
א09/08/2009אין לי מושג, גם גיסתי שעוברת את אותו טיפול לא הבינה מה הקשר לאנטיביוטיקה אולי ואני סתם זורקת רעיון זה קשור לשפעת החזירים? אולי מלכתחילה לא לוקחים סיכון בגדול אין לי מושג גם בעלי היה אמור לקחת האחות נתנה לשנינו אבל בגלל שיש לו בעיות עם הקיבה הוחלט בסוף שרק אני אקח.
שיהיה בהצלחה גם לך חמודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאוד מאוד לתגובה
א09/08/2009או מצד הרופאים או מצד חברות הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקסילין
פאי10/08/2009גם לנו אמרו לקחת דוקסילין שכן יש מחקרים שמראים שזה עוזר להשתרשות (כלומר שזה הורג את הוירוסים שפוגעים בהשתרשות). לא נעים אבל לא נורא ולא צריך את זה בכל פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום החוששת
ד''ר דוד ישי10/08/2009התחושה שלך היא כנראה שילוב של שתי התרופות
אל תתיאשי . האיכות של הביצית ושל רירית הרחם חשובה יותר מאיכות הזרע. אם איכותם טובה הסיכויים טובים גם אם הזרע גרוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה
א11/08/2009הרגעת אותי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)