שאלות לרופאים בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לרופאים בבקשה
    א
    05/08/2009

אתמול התחלתי למעשה בטיפול ivf קבלתי זריקה של דקה והורו לי לקחת 2 דוקסילין בוקר וערב למשך 10 ימים, רציתי לדעת בבקשה עד כמה הצלחת הטיפול קשורה גם לאיכות הזרע, הרי הגענו לכאן אך ורק בגלל איכות זרע ירודה מאוד האם זה עלול להכשיל את הטיפול כולו? זה קצת מייאש כי ראיתי באתר התכתבויות של נשים שבתשובות הוזכרו דברים שקשורים לזרע, ואני הבנתי שivf האחריות להצלחה קשורה רק אלי ושצריך רק זרע אחד בודד ולא צבא של זרעים בריאים, האם בעלי יכול לעשות משהו כדי שהזרע יהיה באיכות קצת יותר טובה?
    אשמח מאוד לקבל על כך איזו תשובה או עצה כי אני מיואשת עוד לפני שהתחלתי..
    בנוסף מאז שהתחלתי לקחת את הדוקסילין אני מרגישה כמו סמרטוט רצפה בקושי מזיזה את עצמי האם זה קשור לזה או לזריקה של הדקא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לרופאים בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אפשר רוצה לשאול אותך

בתאל
    05/08/2009

למה קיבלת דוקסילן? שמעתי על רופאים שמשלבים אנטיביוטיקה ורציתי להבין למה?? מקווה שהרופאים יענו לשאלתך בקרוב ושתרגישי יותר טוב... לא ניראה לי שזה מהדקא כי לקחתי אותו הרבה .. מה שכן כדאי מאוד שתקפידי לשתות הרבה מים.. משהו כמו 2 ליטר ליום בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אתי

א
    09/08/2009

אין לי מושג, גם גיסתי שעוברת את אותו טיפול לא הבינה מה הקשר לאנטיביוטיקה אולי ואני סתם זורקת רעיון זה קשור לשפעת החזירים? אולי מלכתחילה לא לוקחים סיכון בגדול אין לי מושג גם בעלי היה אמור לקחת האחות נתנה לשנינו אבל בגלל שיש לו בעיות עם הקיבה הוחלט בסוף שרק אני אקח.
    שיהיה בהצלחה גם לך חמודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח מאוד מאוד לתגובה

א
    09/08/2009

או מצד הרופאים או מצד חברות הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקסילין

פאי
    10/08/2009

גם לנו אמרו לקחת דוקסילין שכן יש מחקרים שמראים שזה עוזר להשתרשות (כלומר שזה הורג את הוירוסים שפוגעים בהשתרשות). לא נעים אבל לא נורא ולא צריך את זה בכל פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום החוששת

ד''ר דוד ישי
    10/08/2009

התחושה שלך היא כנראה שילוב של שתי התרופות
    אל תתיאשי . האיכות של הביצית ושל רירית הרחם חשובה יותר מאיכות הזרע. אם איכותם טובה הסיכויים טובים גם אם הזרע גרוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה

א
    11/08/2009

הרגעת אותי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו