מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריה חוץ גופית של ביציות.עזרה:%פלורי06/08/2009
שלום רב.
אני מעונינת לדעת למי לפנות ומה עושים ע"מ לקבל הפניה לטיפול זה.הבנתי שהוא נעשה בשיבא.
אני סובלת משחלות פוליצסיטיות וגם עם היסטוריה של סרטן שחלות(אמא שלי נפטרה מזה בגיל צעיר.ואמא שלה גם).ואני מאוד!! מעונינת בעוד ילד וטיפולים הורמטנאלים הם מחוץ לתחום בשבילי.
ומכיוון שגם לבעלי הזרע לא טוב אז זו נראת לי האופציה ה"חלומית"בשבילי.
אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטה חדשה
טלי06/08/2009יש שיטה שמבוצעת בבית חולים תל השומר, פרי המצאתו של פרופ' דור.
בשיטה זו עושים טיפולים הורמונלים לזקיקים שנשאבו מהגוף , ממש מספר ימים אחרי המחזור,
בזמן שהזקיקים ממש ממש קטנים ובכל הזמן הזה את לא לוקחת שום טיפול תרופתי כמו כדורים או זריקות הורמונליות (אני מבינה שעקב ההסטוריה שלך אסור לך לקחת הורמונים)
את הזקיקים מניחים בצלוחית ואז מזריקים לתוכם את ההורמונים, כל הטיפול ההורמונלי נעשה בתוך צלוחית במעבדה ולא בגוף שלך.
תפני למרפאה חוץ גופית בתל השומר, תספרי את הסיפור שלך .
אפשר לפנות גם לפרופ' דור באופן פרטי , הטלפון במרפאה בת"א 03-5221496
אני טופלתי אצלו, הפרייה ראשונה אצלו ונקלטתי להריון (אחרי 4 אצל רופאים אחרים)
אני לא עשיתי את הטיפול שאני מסבירה לך עליו, לי הזריקו הורמונים לגןף כמו כולם, אבל הפרופ' בזמנו הסביר לי גם על השיטה הזו.
בהצלחה ממני ואם החלטת לפנות או פנית תעדכני אותי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי תודה על המידע
בתאל06/08/2009התענינתי מאוד ושמעתי כבר המלצות על פרופסור דור, אגב ידוע לך אם הוא מקבל באסותא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור דור
טלי06/08/2009פרופסור דור מקבל באופן ציבורי בבית חולים תל-השומר-מח' הפרייה חוץ גופית.
כמו כן מקבל במרפאתו הפרטית ברח' יהושע בן נון בת"א (ממש ליד ביח"אסותא בג'בוטינסקי בת"א )
הוא עושה את השאיבות וההחזרות באסותא.(אני עשיתי הכל פרטי)
תתקשרי לטלפון שנתתי לך.בכל מקרה עם הסטוריה כמו שלך, גשי לתל השומר- טיפול פרטי עולה הרבה כסף , תספרי את הסיפור שלך , הלואי ותטופלי בתל השומר ללא עלות פרטית .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשואלת זו אתי לא פלורי
בתאל06/08/2009אולי מעניין גם את פלורי.. בכל אופן תודה על העדכון.. אפשר לדעת עלות טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה
פרופ' שחר קול06/08/2009מציע לפנות לרופא נשים מטפל, לצורך ברור מסודר.
יתכן וניתן להשיג הריון שלא ע"י IVF אלא בדרכים פשוטות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)