לא מצליחה הריון שלישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה הריון שלישי
    ויט
    01/09/2007

אני בת 37 וקצת וכבר למעלה משנה שאנחנו מנסים להכנס להריון. את ההריון הראשון לא תכננו... את השני השגנו רק לאחר שנה וחודשיים ומיד לאחר שעברתי צילום רחם במהלכו נפתחה סתימה קטנה שהיתה לי. בחודשים האחרונים קיבלתי מהרופא איקוקלמין והשתמשתי בו חודשיים תוך כדי בדיקות אולטרסאונד ליום הביוץ כדי להיות "מכווני מטרה" .... לאחר הפעם השנייה בה קיבלתי מחזור החלטתי להפסיק את התהליך הזה לפחות לכמה זמן מכיוון שזה טמטם אותי ש"הכל שם" ולא קורה כלום ואיך יכול להיות... רציתי לשאול מדוע לא נשלחתי לצילום רחם נוסף? האם לא יתכן שאני סובלת מאותה בעיה? האם זה מסוכן? יקר? ובכלל איך כדאי להמשיך לטפל? יש לציין שאני מאוד הייתי רוצה עוד שני ילדים (!!!). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה הריון שלישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ויט

ד''ר דוד ישי
    01/09/2007

במצב כמו שלכם צריך ראשית לעשות בירור שכולל בשלב ראשון בדיקה הורמונלית לך ובדיקת זרע לבעלך. האם זה נעשה ? אם הכל תקין צריך לשקול גם צילום רחם.( אגב , העניין של "הסתימה הקטנה" שנפתחה הוא יותר הסבר לעליה קטנה של אחוז ההריונות לאחר צילום רחם ולא ממש משהו מוכח ). אין כאן עניין של מחיר כספי ואין כאן עניין משמעותי של סיכון. מה שצריך לעשות זה מה שהתחלתם. להתחיל בטיפולי פוריות מהקל אל הכבד, כאשר השלב הראשון הוא איקקלומין.
    אני ממליץ לשלב בטיפול גם הזרעות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו