מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דמם בזמן הריון ברחם דו קרניאורית01/09/2007
שלום לך
אני בהריון צעיר (9 שבועות) כאשר מתחילתו יש כמעט כל יום דמם קל חום. בדרך כלל מרגישה כמו דקירה לפני שיוצא. ויש גם כאבים בבטן תחתונה מדי פעם במהלך היום.
ההריון השתרש בקרן שמאל. נאמר לי, שבשל העובדה שהרחם דו קרני, הקרן הימנית שגם בה הרירית מתעבה אינה מזהה הריון ולכן יהיה דימום (אולי למשך כל ההריון):
1. למה אין קשר עצבי בין שתי הקרניים ?
2. בהריוני הקודם, קרן שמאל תפסה את עיקר המקום ברחם (באופן שלא ניתן היה לראות את קרן ימין בסוף ההריון - חודש תשיעי) ובניתוח קיסרי נאמר שהקרן השניה קטנה ביותר. האם זה אומר שככל שההריון יתקדם - החלק ההריוני "יתפוס פיקוד" מה שימנע דימומים בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
ד''ר דוד ישי01/09/2007לדעתי ההסבר שקבלת מעט מאולץ. הרירית בקרן הימנית מגיבה כמו איזורים של רירית בקרן הימנית שבהם לא השתרש ההריון . בחלק מההריונות יש הפרשות דמיות די מעצבנות בתחילת ההריון למרות שההריון תקין ומתפתח כראוי. אני מקווה שזה המצב אצלך. אני לא מכיר מצב שבו יש דימומים כאלה לאורך כל ההריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאורית
קרן09/10/2007היי , גם לי יש רחם דו קרני וזהו הריון ראשון שלי,אני יודעת כל כך מעט על זה וגם מה שאני יודעת לא כל כך מאיר פנים(לפי מה שכתוב באינטרנט).אני פונה אליך כי לפי מה שכתבת ההריון שלך הסתיים בחודש התשיעי וזה מאד שימח אותי ונתן לי תקווה.רציתי לשאול , אם זה בסדר מבחינתך,איך עבר עלייך מהלך ההריון? , האם היית במעקב הריון בסיכון גבוה ? אם כן, מי הרופא אצלו טופלת?(אני גרה במרכז ואין לי רופא קבוע אני מאד מבולבלת ואין לי כל כך מושג לאן לפנות.
מאד אודה על על תשובתך, זקוקה לכך מאד .
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לפרטים ושיתוף
לילי26/10/2016שלום
יש לי גם רחם דו קרני עמוק..אשמח מאד לשיתוף של נשים אחרות על מהלך ההריון וכיצד הסתיים. תודה מראש
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רחם דו קרני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016ראוי לציין שהמצב של רחם דו קרני אינו הומוגני ושווה בין כל הנשים עם התופעה בהיריון-השינויים נובעים ממיקום ההשתרשות,רוחב הקרניים,והתגובה המקומית שלרירית הרחם בהשפעת ההיריון והפיכתה לרירית הריונית הקרויה דצידואה,תגובה זו יכולה להיות בעוצמה בין הקרן שבה השתרש ההיריון לעומת הקרן המשוחררת מהיריון,וכתוצאה מכך יכולים להיגרם הפרעות ברירית בקרן ללא ההיריון,בכל מקרה עם התקדמות ההיריון,ההיריון יכול להרחיב את החלל ולפרוץ לקרן השניה ולהרחיב אותה ולגרום לשינויים הולמים ברירית והעלמות תופעות של דמם,כאמור שינויים אלו הינם אינדיווידואלים ולכן קיימים תסמינים ותוצאות שונות בפרוגנוזה ההיריונית בין אישה לאישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)