שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    יפעת
    10/08/2009

בת 41-אחרי פרוטוקול ארוך אתמול בשעה 18:00 - שאיבת 11 ביציות היום הודיעו לי ש 10 מהן הופרו.
    2 שאלות: 1. האם יתכן שעדיין אחרי כ 24 שעות יש לי מיחושים קלים בבטן התחתונה-תקין או שעלי לדווח לרופא.

2. בעברי 2 הריונות ספונטניים ולידות קיסריות עקב חוסר התקדמות. 2 הריונות נוספים בגיל 37 ו38 הסתיימו האחד בשבוע 15 והשני בשבוע 20 (הריונות תקינים לגמרי-אפילו קיבלתי תשובה אחרי ההריון השני שבדיקת מי השפיר שביצעתי תקינה)לאחר בירור-צואר רחם אינו סגור ובמשך כל צילום הרחם הוא דלף. הוחלט שאם יהיה הריון נוסף תהיה קשירת צואר במועד המקובל.
    שאלתי היא-מחרתיים אמורים להחזיר לי עוברים - כמה לדעתך יחזירו לי לאור המצב הר"מ

לתגובתך המהירה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפעת שלום

פרופ' שחר קול
    10/08/2009

1. סביר ומקובל.
    2. מספר העוברים תלוי בך ובבן זוגך. אתם המחליטים, לפי המלצת היחידה. יש לשער שימליצו על 2 - 3 עוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יפעת
    10/08/2009

תודה על התגובה המהירה

האם העובדה שעברתי 2 ניתוחים קיסריים לא תסכן אותי במידה ויתפתח הריון של תאומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    10/08/2009

בהחלט כן! זה שיקול חשוב בהחלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו